Reklamepolitik

Politik:

Jeg får mange henvendelser fra PR-bureauer og virksomheder der gerne vil bruge min blog til markedsføring på den ene eller den anden måde. Det glæder mig utroligt meget at min blog har vokset sig så stor at den også tiltrækker den form for opmærksomhed, men min blog er stadig 100% min egen!

Jeg elsker at holde Give Aways fordi jeg godt kan lide at forkæle mine læsere. Det ville nemlig slet ikke være sjovt at blogge, hvis det ikke var for jer, og med konkurrencerne føler jeg at jeg kan give lidt tilbage.

Det er vigtigt for mig at pointere at jeg er meget selektiv omkring hvad jeg vælger at takke ja til, af de mange ting jeg får tilbudt. Jeg skal kunne se at de produkter jeg omtaler har en relevans for både mig selv og min familie, bloggen og jer læsere. Dette gælder både Give Aways og testprodukter, og hvad enten det er firmaer jeg selv har opsøgt eller firmaer der opsøger mig. De produkter jeg tester og anmelder, skriver jeg altid min helt ærlige og uforbeholdne mening om. Garanteret!

Jeg forpligter mig desuden aldrig til at skrive noget om et produkt jeg uopfordret får tilsendt (faktisk frabeder jeg mig dette, tak).

Jeg gør altid opmærksom på det, hvis der er tale om et samarbejde og/eller et sponsoreret indlæg, og i samtlige af mine indlæg hvor det er relevant, vil der være en henvisning til min reklamepolitik.

Nogle gange vil der findes affiliate links i indlæg. Det betyder at jeg får en lille procentdel af et evt. salg, og du er dermed inddirekte med til at støtte mit bloggeri. Tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *