ReklamepolitikPolitik: 

Jeg får mange henvendelser fra PR-bureauer og virksomheder der gerne vil bruge min blog til markedsføring på den ene eller den anden måde. Det glæder mig utroligt meget at min blog har vokset sig så stor at den også tiltrækker den form for opmærksomhed, men min blog er stadig 100% min egen!

Det er vigtigt for mig at pointere at jeg er meget selektiv omkring hvad jeg vælger at takke ja til, af de mange ting jeg får tilbudt. Jeg skal kunne se at de produkter jeg omtaler har en relevans for både mig selv og min familie, bloggen og jer læsere. Dette gælder både Give Aways og testprodukter, og hvad enten det er firmaer jeg selv har opsøgt eller firmaer der opsøger mig. De produkter jeg tester og anmelder, skriver jeg altid min helt ærlige og uforbeholdne mening om, det kan jeg garantere! Jeg forpligter mig desuden aldrig til at skrive noget om et produkt jeg uopfordret får tilsendt (faktisk frabeder jeg mig dette, tak).


Jeg elsker at holde Give Aways, særligt med ting fra mindre og nye designere, fordi jeg godt kan lide at forkæle mine læsere. Det ville nemlig slet ikke være sjovt at blogge, hvis det ikke var for jer! Og jeg kan rigtig godt lide at hjælpe de små designere på vej, ved at give dem noget opmærksomhed.


Nogle gange vil der findes affiliate links i indlæg, som fx når jeg viser favoritter fra etsy. Det betyder at jeg får en lille procentdel af et evt. salg, og du er dermed inddirekte med til at støtte mit bloggeri. Tak!


Fremover vil en henvisning til min reklamepolitik være at finde i alle indlæg med mine anbefalinger og/eller anmeldelser af produkter, samt ved Give Aways. -Uanset om det er et samarbejde med et firma, eller fordi jeg bare gerne vil dele min begejstring for noget jeg har opdaget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for besøget! Håber du vil sende mig en hilsen med på vejen, så jeg kan se at netop du har kigget forbi ♡

Send en kommentar