It’s beginning to look a lot like christmas

Christmas Collage 1 Christmas Collage 2

Og jeg elsker det!!! Snestormen raser udenfor og om lige præcis en uge er det 1. advent. Jeg glæder mig så meget til at begynde julerierne herhjemme og har en masse idéer til hvad jeg skal lave i år. Pinterest er som altid en enorm inspirationskilde, og ovenstående billeder er nogle blandt mange på mit Christmas Board.

Vi skal holde juleaften i vores nye hjem i år, det glæder jeg mig virkelig meget til. Det at skulle holde jul hjemme gør det også lidt mere legitimt at gå all-in, ikke? Ha! Som om jeg ikke gør det alligevel. Nu må de sidste ting bare gerne lige komme på plads her i løbet af den kommende uge, så vi er klar til 1. advent. Flyttekasser midt i julepynten spolerer ligesom lidt den fine stemning….

En mening om “It’s beginning to look a lot like christmas”

  1. Jeg elsker den også, Julen. Med sne og gaver og hygge inde og ude og ikke mindst familietid, selvom julen også er en stressende tid.
    Her går vi først rigtig i gang på lørdag, så adventskransen kan være klar til 1. søndag i Advent.
    Pinterest var også min gode ven sidste år, jeg må helle komme et smut derind igen, og se hvad julen skal bringe af udsmykning i år 🙂
    Rigtig glædelig (for)jul til dig og din familie 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *