Vi, de dårlige mødre! (TAK)

Jeg vil bare lige sige tusind tak for søde kommentarer jeg fik både her, på Instagram og Facebook til mit indlæg om at være en dårlig mor. I er fandme søde!

Vi er åbenbart mange “dårlige mødre” derude, og det er rart at finde ud af at jeg ikke er alene med at have det sådan nu og da. Så tak!

En dag sætter jeg mig ned og svarer på alle kommentarerne én for én, men jeg skal lige have styr på tankerne de satte igang. Jeg har meget mere på hjerte om det her, men er nødt til lige at mærke hvor meget og hvordan jeg gerne vil dele. For dele vil jeg virkelig gerne! Så…more to come.

En mening om “Vi, de dårlige mødre! (TAK)”

  1. Hej Julia
    Jeg læste dit indlæg og fik ikke da kommenteret. Ganske kort vil jeg bare sige, at jeg er en SÅ meget bedre mor til store børn (10, 13, 14) end da de var små. Jeg har ofte, når du har haft indlæg om emnet, spejlet mig i det du skriver, det var/er så genkendeligt. Jeg syntes det ofte var så drænende både fysisk men også følelsesmæssigt, da de var små, selvfølgelig var der også megen glæde og sjov, men overordnet set er jeg nok bedre til den kommunikation og relation, jeg har til dem nu. Rigtig god aften 🙂 KH. Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *