Mit yndlingslegetøj!

playmobil6Playmobil Collage 1 Playmobil Collage 2Da jeg var barn ønskede jeg mig i flere år stort set kun Playmobil til jul. Jeg elskede det univers! Alle de små gennemførte detaljer og de mange forskellige mennesker og dyr var helt magiske for mig. Jeg har før fortalt om de minder jeg har fra min barndom, hvor jeg ventede i Fætter BR imens min mor handlede ind. Jeg kunne kigge på reolerne fyldt med Playmobil i evigheder og drømme om at eje det alt sammen. Det gjorde jeg på ingen måde, men det jeg havde var mit yndlingslegetøj i meget lang tid.

Så da jeg blev spurgt om vi ville teste Playmobils nye børnehospital (SPONSORERET) var jeg ikke sen til at takke ja. Jeg håber at vores børn vil finde den samme glæde og magi ved Playmobil som jeg selv gjorde. Og okay, indrømmet…Jeg syntes også selv det var ret fedt da kasserne kom og det hele skulle samles, det var jo som at være barn igen.

Egentlig er Nora lidt for lille med hendes 2,5 år, men jeg havde alligevel en forventning om at hun ville blive begejstret for figurerne. Og ganske rigtigt var det hende der kastede sig over hospitalet med det samme. Især de små babyer, og det at putte figurerne i seng har været et kæmpe hit. Hun er endnu lidt for lille til alle detaljerne, men om et år eller to vil det med garanti være et kæmpe hit at indrette hospitalet med blomsterkrukker og diverse dims samt at bruge de bittesmå sutteflasker, tallerkener, kopper osv.

Otto er med sine 5,5 år mere i målgruppen (som er fra 4 år og op), men rollespilslegene med figurerne er ikke så meget ham. Men det var ambulancen og helikopteren til gengæld. Der er blevet fløjet mange ture rundt herhjemme, og den har ikke fået for lidt med lydeffekterne. Han er en mester til actionlyde! Ambulancen der både kan blinke og sige rigtige udrykningslyde er også mega sej, det syntes de begge to.

Hvis man har børn som af en eller anden grund har meget med lægen og/eller hospitalet at gøre, så tror jeg det er helt genialt at købe børnehospitalet til dem så de kan lege det de oplever ud. Eller hvis ens barn brækker et arm eller et ben, så kunne man fx købe den her lille pakke.

Uanset årsag så er Playmobil bare virkelig godt legetøj i mine øjne, og jeg tror at alle børn der får en pakke med det i under juletræet i år bliver mega glade.

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, men billeder, ord og meninger er helt mine egne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *