Knald, knald, knald!

Sponsoreret indlæg med egne tanker.

Jeg så videoen her for nogle uger siden første gang, og syntes den var virkelig morsom. Blikket i moderens øjne i det øjeblik hvor hun hjælper til med at tage BH’en af sønnens kæreste er bare spot on! Hun er så opslugt af forventningens glæde imens sønnen og kæresten bare er mega akavede….Det skal ses, så klik ind og se det selv.

Jeg kan huske da Spies lavede deres første “Do it for Denmark” video, den var også ret sjov. Men den her er bedre! Vinklen med “Do it for Mom” er genial, syntes jeg. Nu er vi jo rimelig færdige med det der med at få børn, men hvis det udløser en ferie sydpå med kærestetid, så kan jeg måske godt overtales alligevel, ha ha.

De sidste par dage har mit feed på Facebook været fyldt med delinger omkring DR’s program “Knald for Danmark”, og det gav mig pludseligt en anden vinkel på hele debatten. For ja, vi mangler børn for at fremtidens Danmark kan hænge sammen, men sådan som vores samfund pt. er skruet sammen når det kommer til børnenes vilkår i daginstitutioner og skoler, forældrenes vilkår ved børnenes sygedage, ved fødslen og under barslen og så videre, så er det faktisk ikke skide motiverende at få flere børn. For hvad er det lige for nogle vilkår de bliver født ind i? Stressede forældre der har svært ved at forene arbejdsliv og familieliv fordi at de er nødt til at arbejde alt for mange timer for at få enderne til at gå op økonomiskt, et miljø der længe har været på vej i den helt forkerte retning….Åh, det er en svær og tung debat, men det var ret tankevækkende for mig at læse nogle af de indslag.

Men det er jo også en helt anden debat, for når det kommer til videoen fra Spies så lykkedes den med det den skal; jeg får så meget lyst til at komme på solskinsferie og til at knalde! Gør du ikke også det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *