Et farvel, sommerplaner og #bolleferie

SOMMER Collage

 

I dag er vi alle fire gået på sommerferie. Så dejligt!

I dag har ungerne også sagt farvel til deres børnehave og vuggestue. Efter sommerferien starter de nemlig i deres nye institution inde i byen, og Otto glæder sig rigtigt meget. Nora forstår det selvfølgelig ikke helt, hun er stadig for lille. De havde en dejlig formiddag og det var en fin afsked for dem begge. Vi flytter jo tilbage til byen midt i september, så det er fint at de lige når at lande i den nye institution først. Åh, hvor vi også bare glæder os til at skulle flytte.

Sommerferien byder på lidt forskelligt i år, primært i det danske sommerlandskab. Vi skal til sommerhuset i Kjul ved Hirtshals, og forhåbentligt også en tur over til sommerhuset i Ebeltoft. Vi skal have dage hvor vi bare tager tingene som de kommer, og ser hvad vejret byder på. Og vi skal have is. Masser af is.

Og så skal vi, min mand og jeg, på ferie sammen. Bare os to og 4 dage i Hamborg. Åh, hvor jeg glæder mig! Måske I husker mit indlæg om #bolleferie? 4 dage med 100% tid til hinanden, uden afbrydelser og konfliktløsninger. Tid til at spise og nyde god mad, til at gå ture og snuse til en ny by, drikke øl i solskin og måske ud i nattelivet og danse lidt. Det bliver sååå godt! Vi har ikke været i Hamborg før, og jeg er spændt på om byen lever op til vores gode forhold til Berlin. Har du tips og erfaringer fra Hamborg må du endelig dele!

Imens vi er på bolleferie skal ungerne på miniferie hos min mor og stedfar; deres bedstemor og bedstefar. De bliver møgforkælede, og det bliver så godt for dem. Det er så skønt at have forældre der kan træde til, og gerne gør det ♡

Rigtig god sommer til jer alle. Hvis ikke jeg får delt lidt sommerbilleder undervejs ses vi på den anden side!

10 meninger om “Et farvel, sommerplaner og #bolleferie”

 1. Hej Julia. Dejligt med en tur til Hamburg. I skal helt sikkert til Karolinenviertel, hvor der om lørdagen er et super loppemarkede. Men selve kvarteret er så hyggeligt. Måske du tilgengæld har et Pat tip til Berlin. Vi tager afsted med Sigurd på 4 år i august og skal bo i Prenzlauer Berg.
  Rigtig god sommer.

  1. Ja, det har jeg godt hørt lidt om, det står klart på programmet 🙂 Hvis du kigger på bloggens sidemenu fra computer, så er der to guides til Berlin. Rigtig god tur, det er sådan en dejlig by! -Især med børn 🙂

 2. Hamburg Dungeons har engelske rundvisninger – var der for to år siden, og det er skide sjovt, uhyggeligt og en perfekt grund til at holde lidt ekstra i hånden undervejs B-) Bør afsluttes med en kold fadøl – erdinger kan anbefales. Generelt at holde “ølsmagning” selv på diverese bars er sjovt, øllene koster stortset det samme og der er mange sjove at vælge mellem.
  Og så er en sejltur på en af mange kanaler næsten obligatorisk.

  – Anne

  1. Ha ha, det lyder faktisk som en glimrende oplevelse 🙂 Og ja, Erdinger er en dejlig øl. Mmmhh, glæder mig til øl!

 3. Hamborg er en vidunderlig by, og jeg er personlig mere vild med den end Berlin (som også er dejlig).

  Som Ulla skrev, skal I kigge på Karolinenviertel, og også Schanzenviertel, som ligger lige ved siden af. Begge steder er fyldt med hyggelige cafeer og pudseløjerlige butikker.

  Sidst jeg var der, nåede jeg kun lige at snuse til Altona, men det virkede også som en cool bydel”

  Rigtig god bolleferie!

  1. Det var en skøn by, meeeeen ikke helt på højde med Berlin, ha ha. -Ej, det er vist kun fordi at vi har haft nogle helt særlige oplevelser dernede. Hamborg var dejlig!

 4. Marktstrasse og kvarteret omkring Sternschanze er mine favoritsteder i Hamburg. Masser af sjove specialbutkker, caféer og en skøn tilbagelænet stemning! Go there!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *