Størst af alt er kærligheden ♡

ourlaboroflove

I dag har jeg den store fornøjelse at være flue på væggen til en venindes bryllupsfest. Jeg og to andre har nemlig sagt ja til at hjælpe til ved en fra vores mødregruppes bryllup, og jeg glæder mig! De holder havefest, så jeg håber virkelig at vejret holder tørt og bare en anelse lunt. Men uanset hvordan, så er jeg sikker på at de får en forrygende fest. Bryllupsfester er bare ganske særlige, ikke?! Åh, jeg glæder mig til vi engang skal holde vores egen, når økonomien tillader det.

Billedet er fra siden Our Labor of Love som jeg har skrevet om en del gange efterhånden. De tager de mest fantastiske billeder til bryllupper, og der er meget inspiration at finde blandt de mange flotte billeder. Klart værd at kigge på, også bare hvis man er en sucker for kærlighed som mig ♡

2 meninger om “Størst af alt er kærligheden ♡”

    1. Tusind tak Anne. De havde en rigtigt dejlig fest 😉 Jeg er stadig helt smadret i benene af at slæbe tallerkener m.m. rundt, ha ha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *