Vævesalon – Jeg elsker netværk!

vævesalon-1 vævesalon-2 vævesalon-3 vævesalon-4 vævesalon-5 vævesalon-6

 

Den absolut bedste ting det her bloggeri har ført med sig er det netværk jeg har fået. Et netværk fyldt af kreative, initiativrige, hjælpsomme, søde og dejlige kvinder. På kryds og på tværs. Jeg elsker det!

I lørdags var jeg inviteret til vævesalon i Astrid Skibsteds værksted sammen med en håndfuld andre kvinder. Astrid har designet en væv der fanger tendensen med vægtæpper men fjerner 70’er referencen, og den skulle vi prøve kræfter med. Den er virkelig fin, syntes jeg. Og ret nem at arbejde med. Den fåes både i klar akryl og i MDF, som giver to ret forskellige udtryk. Det smarte er at ens væveværk kan hænges direkte op på væggen når man er færdig, væven fungerer nemlig også som ramme.

Det var sådan en hyggelig og lærerig eftermiddag. Jeg nåede naturligvis ikke at blive færdig med mit væve-værk, for snakken går jo også lystigt når man er i gode damers selskab. Tusind tak for en dejlig dag Astrid, Mette, Karina, Gabriella og Pernille.

4 meninger om “Vævesalon – Jeg elsker netværk!”

  1. Super fed ide! Jeg kan virkelig godt lide tanken om hjemmelavede kreative ting! De giver plads til leg og fordybelse! Og skønt med sådan er netværk!! Jeg er glad for at følge din blog og du er stor inspiration til krydderi på hverdagen.
    Jeg skriver på min egen blog. Den handler om hverdag med børn, min nuværende spidskompetence! Og så asfalterer jeg vel lidt mens jeg kører;-) bloggen er også om diverse strækøvelser til hvordan vi får hverdagen til at være skøn og lækker uden MEGA økonomiske udskrivelser og hvis vi er heldige også lidt bæredygtig… Måske skulle man ivirkeligheden droppe tanken om skrald… se med her:-) https://ligetil.wordpress.com/

    1. Det er så fedt at lave den slags håndværk, især når det er noget man selv og/eller ens nærmeste også gider at have stående, hængende, liggende 😉 Tusind tak for de søde ord om mig og bloggen, det betyder rigtigt meget at få den slags feedback. TAK! Spændende med din blog, det er gode temaer. Jeg kigger forbi 🙂

    1. Det var det virkelig også Anna 🙂 Hold øje med Astrids profil på Instagram, jeg tror at hun vil holde nogle workshops og så er det nok der hun melder ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *