Min yndlings makeup! (Psst, mega tilbud!)

youngblood Collage

 

I de sidste mange år har jeg sværget til Youngblood når det kom til min foundation. Det er skide dyrt, men virkelig godt! Det dækker uden at se dækket ud, har en fin glød og stopper ikke til. Jeg er en af dem der aldrig går udenfor en dør uden at have lidt foundation, rouge og mascara på. Fjollet, syntes nogle sikkert, men tror størstedelen af kvinder har det som mig. Har du ikke?

Jeg opdagede lige at cocopanda kører super tilbud på Youngblood lige nu, og det tip vil jeg lige dele. Det er ikke sponsoreret, det er ganske enkelt fordi at mærket er min egen personlige favorit, og et godt tilbud skal deles. Der er mange farver at vælge imellem, mine personlige favoritter er disse:

Flydende foundation = Pebble · Løs pudder foundation = Neutral  · Blush = Rouge · Ris pudder = Light

Til både den løse pudder og min blush bruger jeg en Kabuki børste, bare hver sin. Den flydende foundation bruger jeg en concealer pensel til, den bruger jeg under øjnene og ved næsefløjene.

Kender du Youngblood? Eller er der mon et andet mærke du sværger til? Jeg tror jeg skal have fyldt lageret op mens det gode tilbud varer ved, for det er sjældent jeg har fundet det på bud.

Indlægget indeholder affiliate links. Se min reklamepolitik her.

 

2 meninger om “Min yndlings makeup! (Psst, mega tilbud!)”

  1. Det kunne være mig, der havde skrevet det indlæg og der kommer nok også noget lign en dag 😉 Jeg eeelsker youngblood og går heller ikke udenfor en dør uden bare en smule makeup. Pudder, rouge og mascara er blevet vigtige elementer her for at se nogenlunde tilfredsstillende ud.. Jeg køber altid hos cocopanda og synes altid de har youngblood på tilbud og ofte til halv pris og det er jo skønt for sådan nogen som os, der helst ikke bruger andet!

    Mange hilsner Christine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *