Børnene skal ikke snydes

børnesko

 

Da jeg sad og kiggede efter fine sko og fandt alt for mange alt for fine par igår aftes, så tænkte jeg også på børnene. De kunne godt bruge nye sko og sandaler. Sneakers er fede til dem begge, for de er gode at suse rundt og lege i, og de er nemme at tage af og på selv. -Så længe de er med velcro, altså! Hvornår skal børn egentlig helst kunne binde snørebånd?

Jeg må nok erkende at jeg er blevet lidt mere girly i mine skovalg til Nora end jeg havde troet at jeg ville blive. -Og dog, pt. går hun rundt i sin storebrors aflagte NB sneakers i mørkeblå, og de er så fine til hende. Men desværre snart for små. De lyserøde med let glimmer fra Hummer er skønne, dem ville jeg også gerne selv have, ha ha.

Når det kommer til sandaler så tror jeg at de skal have to par hver. Et finere par til hjemmebrug, og så nogle billige nogle der kan blive slidt i institutionen. Sådan nogle grimme, billige velcro-sataner måske. Men et fint par skal de også have, og de gule fra Angulus er så bedårende! Til Otto kan jeg ikke helt beslutte mig for om de skal være mørkebrune eller sorte. Hælder nok mest til mørkebrunt, det er meget klassisk og fint. Og de slides lækkert, syntes jeg.

1: Lyserød med glimmer. 2: Tøsefarver med et twist. 3: Otto vil elske dem! 4: En pastelgul drøm. 5: Mørkebrune og klassiske. 6: Sorte med spænder.

Jeg syntes jo egentlig at priserne på de lækre børnesko er skruet helt i vejret, men jeg så at Boozt kører 4 for 3 på mange af deres sko lige nu, så der er da lidt at spare. Hvad slags sko går dine børn med i forsommeren og sommeren?

Indlægget indeholder affiliate links. Se min reklamepolitik her.

4 meninger om “Børnene skal ikke snydes”

 1. Vi manglede alle 4 sko herhjemme – så det var et fedt tip hvor jeg…. Hold fast… Sparrede 800 kr.
  Jeg fik NB, mand fik lacostes nye light sneakers, søn fik også NB – eller løb stærk sko som han kalder det herhjemme og Viola fik bisgaard sandale, som sidder rigtig godt på foden

  1. Ej hvor godt Lise, det er jeg glad for at høre 🙂 Havde ikke selv set at det også gjaldt sko til voksne. Her kalder Otto også sine sportssko for løbe stærkt-sko, ha ha.

 2. Åhhh… sko er så dyre!
  Vi har også erfaret, at to par sko nok er en nødvendighed, hvis ikke de skal se alt for snuskede ud, når man skal nogle steder. Vi har diskuteret det meget, men er dog kommet frem til, at de dyre (og forhåbentlig bedre…?) sko skal bruges til institution, fordi fødderne er i de sko i mange timer hver uge, mens de billige må blive til andre (renere…) lejligheder. Men det svier stadig lidt, når man ser dyre, smukke sko få ødelagt snuderne i løbet af no time…
  /tina

  1. Jeg tror faktisk ikke at der er den store forskel på sko i dag, når det kommer til pasform. De billigere alternativer kan sagtens være med der, vil jeg mene. -Med undtagelser, selvfølgelig, men sådan overordnet. De dyre sko er bare lækrere 😉 Med unger der vælter rundt i mudder, sand, vand og grus hver dag bliver det ihvertfald ikke de dyre vi sender med i institution 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *