AUX PLANTULES D’AVOINE RHEALBA – Test

 

 

A-DERMA-testTør, irriteret, kløende og sart hud kender mange af os til. Både Otto og Nora har i perioder af deres første år især, været ramt af noget tørhuds-eksem. Til forveksling kan det ligne en slags svamp, men det er bare tør hud der blusser op i røde plamager. Nora bliver sjældent rød længere, men hun er ofte tør på arme og ben. Jeg er også ramt af tør hud nu og da, især på overarme, albuer og knæ. -Og hænder, men de er et kapitel helt for sig selv.

Så da der tikkede en mail ind fra Apotekerne der spurgte om vi ville teste A-DERMA serien baseret på Rhealba Havre, takkede jeg ja med det samme. Jeg kendte i forvejen sprayen fra serien, Cytelium Lotion, som vi brugte til Otto da han havde skoldkopper. Den var et hit! Siden har vi brugt den flittigt imod røde numser på begge børn, og den har vist sig at være langt mere effektiv end zink og andre babycremer. Da jeg takkede ja til at teste var der udbrud af skoldkopper i vuggestuen, så jeg havde egentlig regnet med at den skulle i brug igen. Men Nora gik fri i denne omgang (7-9-13) så sprayen venter stadig.

Jeg har prøvet en del forskellige cremer på os alle, og det som jeg oftest finder irriterende er at de er alt for fede. Vi har sjældent tid til at vente 10-20 minutter på at tage tøj på efter et bad, og sådan en fed creme kan være drøj at smøre på og lang tid om at trænge ind i huden. Derfor var jeg faktisk lidt skeptisk til deres D.E.F.I creme inden jeg fik den prøvet. Men min skepsis kom til skamme, for det er sådan en lækker creme. Den er nem at smøre ind og optages hurtigt af huden. Og den virker! Jeg bruger den også til hænderne om aftenen, uden at den giver fedtede fingre længe efter.

En detalje der er ret lækker og innovativ er, at de har udviklet en helt særlig doserings-tingest på tuben, som gør at cremen ikke behøver at fyldes med konserveringsmidler fordi at der ikke kan trænge noget ind i tuben imens man tager noget ud. Dét er sgu’ da smart! I forvejen er serien uden parabener og farvestoffer. Havren som serien er baseret på har været brugt side oldtiden til at beskytte og pleje huden. Og det virker!

A-DERMA forhandles kun på Apoteket og kan bruges af alle i familien.

Indlægget er udgivet i samarbejde med A-DERMA men ord, meninger og billeder er mine egne!

4 meninger om “AUX PLANTULES D’AVOINE RHEALBA – Test”

  1. Vi bruger den også hyppigt, men er ærgerlig over at fedtprocenten ikke er højrer, men er jo også årsagen til at den er nem at smøre ind.

    1. Hvordan kan det være at du ærgrer dig over det? Syntes du ikke den fugter nok? Jeg syntes jo netop at det er det der gør den lækrere end andre alternativer 🙂

  2. Åh ja det er fordi min mindste har massiv børneeksem så der skal fedtprocenten gerne være høj,da huden netop mangler det.
    De har dog en federe creme – balm, som vi bruger i vintermånederne. Jeg køber det i Tyskland eller England og sparer op til 50%

    1. Ah, det kan jeg godt se. Jeg er også altid forbi et apotek når vi er i Berlin, de har så mange “lækkerier” til billige penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *