Helt ned i tempo, part two

sommerhus1 sommerhus2 sommerhus3 sommerhus4 sommerhus5

Snegletænder (det kalder Otto den musling han holder på billedet), regnvejr, brændeovn, leg og TV. Det bestod det meste af turen i sommerhus af, og det var en dejlig, afslappende tur.

Øl, spil (Tegn&Gæt, sgu!), grin og musik fik vi også nydt godt af i selskab med vores venner lørdag aften, og det var så hyggeligt. Kl. 02.00 talte fornuften dog til os, og vi gik i seng velvidende om at børnene ville stå lige så tidligt op som de plejer. Ganske rigtigt var der liv i hytten allerede lidt før kl. 06.00. Gab!

Den fine lampe på sidste billede har min svigermor forøvrigt selv kreeret. Det er en stor rispapirslampe der er blevet dækket af virkelig mange foldede kaffefiltre med en limpistol. Slet ikke et dårligt DIY projekt, faktisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *