Helt ned i tempo

sommerhus-ebeltoft

Ahh, ild i brændeovnen og ingen pligter der kalder. Vi holder weekend i svigerforældrenes sommerhus i Ebeltoft, og det er næsten på højde med bolleferie, ha ha. Meeeen, også kun næsten for ungerne er jo med, så der er stadig mest “mor&far” på programmet. Vi hygger os selvom vejret desværre ikke er så godt i dag. Det regner….Men det har også sin charme.

Senere kommer et dejligt vennepar og deres lille datter på besøg. Vi skal spise sammen, og så bliver de her og sover, så i aften skal der lidt øl, drinks og spil på bordet. Det er alt for sjældent vi ses alle sammen, så det glæder jeg mig meget til. Den slags weekender kan også give god energi på kontoen.

Igår nåede vi også lige en tur ind til byen, og forbi det gamle rådhus. Det er et ganske særligt sted for os ♡ I dag håber jeg på at nå en tur rundt i genbrugsbutikker lidt senere, det er jo sådan noget jeg kan nu hvor jeg har fået kørekort. Det har jeg stadig virkelig meget optur over!

 

2 meninger om “Helt ned i tempo”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *