Kagekamp og gavén til barnets første fødselsdag

pixi-zoo-event

En tirsdag aften i gode damers selskab med kagekamp på programmet lyder ikke dårligt, vel? Sådan en aften havde jeg sidste tirsdag, og det var simpelthen så hyggeligt!

Fødselsdagsbarnet pixizoo.dk havde inviteret en lille håndfuld lokale bloggere til en fødselsdagsfejring, og i bedste 1 års fødselsdags-stil skulle vi lave en lille lagkage. Det blev en konkurrence os imellem, og det var så skægt!

Har du egentligt hørt om “cake bash”? Det er en slags amerikansk tradition hvor børn får en hel kage til sin første fødselsdag, som de så får lov til at gå amok i imens man tager billeder. Der er mange rigtigt søde billeder at finde på nettet. Jeg har selv skrevet lidt om det før, det kan du se her. Pixizoo har også skrevet om det i deres online magasin, det kan du se her.  -Det er forøvrigt nogle ganske fine artikler om børn og udstyr m.m. der kommer i magasinet, det kan anbefales at læse med.

De søde værter for aftenen havde fundet et udvalg af deres sortiment frem, som de mente var passende gaver til den første fødselsdag. Her skulle vi så udpege hvilken ting vi syntes var den bedste gave. Vi var ret enige, også i at der var stor forskel på hvem giveren af gaven var. Mange var fx vilde med stolen fra KlipKlap, men vi var enige om at den nok mest var en gave fra de nære som fx bedsteforældre. Jeg syntes personligt selv at Duplo er en genial gave til den første fødselsdag (til de første mange, faktisk), og toget de havde med har jeg ikke set før, så det blev jeg ret vild med. Duplo er fedt fordi at det kan bruges i så mange år, og også gå i arv.

Jeg kendte ikke selv pixizoo i forvejen, men de er også kun 1 år gamle. Jeg er helt vildt imponeret over det massive udvalg af ALT i børneuniverset som de har. Alt fra udstyr til legetøj til interior. Det er fedt at kunne shoppe et sted hvor man kan få stort set alt. De kører ofte gode tilbud og konkurrencer, så det kan godt betale sig at følge med på Facebook.

Tusind tak for en rigtigt hyggelig aften pixizoo, og selvfølgelig også til mine “kollegaer”: Ann, Lou, Marina, Ida og Tenna

4 meninger om “Kagekamp og gavén til barnets første fødselsdag”

    1. Ja, det var ærgerligt! Håber I hyggede jer ligeså meget som vi gjorde i tirsdags 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *