DIY cirkus karrusel

Så har jeg lavet min første DIY (do it yourself) til Cirkus Summarum, og jeg syntes den er blevet ret fin. Hvorfor jeg laver DIY’s for dem skrev jeg lidt om her, hvor du også kan se hvem der ellers laver spændende ting for dem.

Karussellen (som kan snurre rundt!) kan fx bruges som dekoration på bordet til en fødselsdag, eller blot som pynt på børneværelset. Jeg tænkte selvfølgelig cirkus da jeg skulle lave den, og derfor har jeg brugt dyr som får mig til at associere cirkus. Men man kan naturligvis bruge lige præcis de dyr, eller øvrige figurer, man har lyst til. Biler kunne fx også være ret fint. Eller superhelte. Lad evt. ungerne være med til at vælge hvad der skal på, så kan de være lidt med i processen.

Selve idéen til karrusellen fik jeg sidste år, da jeg så en rigtigt fin en af slagsen på en amerikansk blog der hedder Oh Happy Day. Se deres her: http://ohhappyday.com/2014/07/spinning-carousel-centerpiece/#more-26654.

Du kan se trin for trin af hvordan jeg har lavet min karrusel ovre hos Cirkus Summarum lige her. Du kan også se lidt af processen i collagen her. I vejledningen har jeg beskrevet hvert eneste trin så udførligt som jeg kan. En ting jeg dog gerne vil tilføje er, at det er en god idé at lade cirklerne tørre under pres inden du fortsætter til næste trin. Min karrusel er nemlig blevet lidt skæv efterfølgende, fordi at den har trukket sig i tørreprocessen.

Jeg håber at du har fået lyst til at kaste dig ud i projektet, og hvis du gør, så må du endelig tagge mig hvis du viser det frem på Instagram eller sende mig en mail med et billede. Jeg vil vildt gerne se hvad du får ud af min DIY!

3 meninger om “DIY cirkus karrusel”

 1. I flytningen er nogle kommentarer desværre gået tabt, så derfor flytter jeg nogle manuelt:

  Helena 16. april 2015 kl. 12.17
  Hvor er den bare fin Julia ������

  -Tusind tak Helena!

  Rikke’M 16. april 2015 kl. 21.50
  Åh nej, hvor er det sødt og noget så fint! Det kunststykke må jeg forsøge at efterligne engang!

  -Gør endelig det Rikke, det er et hyggeligt projekt 🙂

  Heidi Korsgaard 17. april 2015 kl. 08.03
  Den er bare blevet så flot !!

  -Tusind tak Heidi!

  Christina 17. april 2015 kl. 09.00
  Super flot. Rigtig god idé
  KH Christina

  -Tak skal du have Christina 🙂

 2. Den er bare så fin Julia. Tror jeg vil forsøge med den til tvillingernes fødselsdag her snart:)
  Hvor er det fine service fra?
  Hilsner fra Tenna

  1. Hej Tenna. Tusind tak 🙂 Send mig endelig et billede hvis du kaster dig over projektet. Servicet er købt hos Børnenes Kartel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *