♡ Bomuldsbryllup ♡

Her er vi lige blevet gift. Som du kan se var jeg højgravid på selve dagen, som foregik i hemmelighed mellem min mand og jeg. 16 dage senere (langt over tid!) kom Nora til verden, og Otto blev storebror.

Mandag den 13 april fejrede min elskede mand og jeg vores 2 års bryllupsdag. Bomuldsbryllup, hedder det. Vi skulle egentlig have været viet den 6 april, og det er også den dato der står i vores ringe. Men min mand var blevet syg med en voldsom influenza, så vi måtte udskyde med risikoen for, at jeg enten gik i fødsel på dagen eller at vi måtte have en baby med. Heldigvis fik vi dagen for os selv. -Og det endte tilfældigt med at være på den dato der har været mit lykketal i mange, mange år. Den 13 i år 2013. På den 4 måned. Vi er 4 i vores lille familie. Det er der da en mening med!

Hvis du er nysgerrig på frieriet på gamle gummistøvler og hvorfor vi blev gift i hemmelighed, så kan du læse med her og her. Og så kan jeg fortælle at det der med at være nogens hustru er ret særligt. Mere end jeg havde troet det ville være, faktisk. Jeg er vild med at være gift!

3 meninger om “♡ Bomuldsbryllup ♡”

 1. Der er desværre røget nogle kommentarer i flytningen, så derfor rykker jeg dem manuelt:

  Marina / cand.mor16. april 2015 kl. 16.54
  Det er nemlig super skønt og ganske særligt at være gift 🙂

  Svar

  Julia Hausfrau27. april 2015 kl. 11.39
  Det er det bare 😉

  Michelle16. april 2015 kl. 17.25
  Tillykke med bryllupsdagen, Julia. Jeg tror – og håber da også – at det er noget ganske særligt at være gift. Nu er der heller ikke så længe til, at Jonas og jeg siger ja til hinanden 🙂

  Svar

  Julia Hausfrau27. april 2015 kl. 11.40
  Tusind tak Michelle 🙂 Det er SÅ spændende med jeres snarlige bryllup. Håber I får en helt fantastisk dag!

  Fru Kongen19. april 2015 kl. 21.08
  Tillykke og dejlige historier, både med frieriet og vielsen.
  Vi blev også viet i, stort set, hemmelighed. Vi havde vores førstefødte på 6 måneder med og tre gode venner der var vidner. En dejlig dag på en af årets varmeste dage, solskin og røget makrel i parken hvor vi bor. Helt perfekt. For snart 14 år siden :o)

  Svar

  Julia Hausfrau27. april 2015 kl. 11.40
  Det lyder som en rigtigt hyggelig dag I havde, med røget makrel og det hele 🙂

 2. Hej Julia
  dine link til de 2 andre sider under Bomulds Bryllup sender os bare til dit nyeste indlæg på forsiden…… Vil da gerne læse mere om de der gummi . Tak for en altid indbydende Blog og gode emner. Keep ☝ the nice work

  1. Åh, det er jeg ked af! Da jeg flyttede over til Bloggers Delight er der desværre nogle links der er gået tabt. Prøv evt. søgefunktionen og skriv “gummistøvler” så burde du kunne finde det oprindelige indlæg 🙂 Og tak for de søde ord, efter en lidt lang og til dels ufrivillig pause var det dejlige ord at læse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *