Væveri, garn i metervis og søde damer

I onsdags kørte jeg ind og hentede Pernille tidligt om morgenen, og så kørte vi med bilen fuldt lastet af garn, dims og væve afsted mod Kristina. Efter en dejlig morgenmad med hjemmebagte boller (way to go Kristina!) kastede vi os over alle sagerne, og for første gang prøvede jeg kræfter med vævningens kunst.

Med lidt kyndig hjælp fra Kristina kom jeg godt igang, og allerede samme aften blev jeg færdig med mit første vægtæppe. Det er vildt sjovt at væve, og dejligt nemt at sidde med i sofaen. Jeg kastede mig ud i vægtæppe nummer to dagen efter, og det mangler nu kun en smule før det er færdigt. Det vil Otto gerne have, han syntes det er så flot med det blå og gule. Så smeltede morens hjerte jo lidt ♡

Min kære mand ved ikke helt hvad han skal syntes om min nye hobby, så om vi ender med at få noget på egne vægge vil tiden vise når vi flytter til den nye lejlighed. Hvad syntes du om de moderne vægtæpper? Eller de gamle fra 70’erne, for den sags skyld?

2 meninger om “Væveri, garn i metervis og søde damer”

  1. Jeg er ret stor fan af de “nye” vægtæpper 🙂 Virkelig fede. Vil ikke selv vove mig ud i det da jeg ligesom har nok i forvejen, men puha det frister.
    Manden herhjemme er vist heller ikke helt overbevist 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *