Grønne tanker og indretningsdrømme

Der er ingen tvivl om at den grønne bølge er væltet ind over de fleste af os, og grønne planter dukker op i stor stil over alt. Jeg er vild med trenden, og nyder den stemning planterne skaber. Både hjemme hos os selv og hos mange af dem jeg følger med hos på Instagram. -Og under hashtags som fx #urbanjunglebloggers og “anonymeplantesamlere samme sted. Der er masser af inspiration at hente!

Jeg gemmer også en masse inspiration på Pinterest for tiden, og det er rimelig tydeligt at de grønne planter er det der drager mig mest for tiden. Vi får en indbygget altan i den nye lejlighed, altså en altan der har vægge og tag men åbne “vinduer”. Vi har planer om at den skal blive vores egen private jungle, og jeg glæder mig helt vildt til at få den indrettet. Udfordringen ligger lidt i at der er en hel glasvæg (af skydedøre) mellem altanen og stuen, så altanen er nærmest en forlængelse af stuen. Derfor er det virkelig vigtigt at den bliver fin, og at den hænger godt sammen med resten af stuen. Jeg er blevet ret lun på gamle bambusmøbler fra 60’erne (og nok også 70’erne) og har indtil videre købt et gammelt rullebord og en planteopsats. Ååhhh, hvor er det bare lang tid til den 15 september…

De der bambusmøbler forestiller jeg mig forøvrigt at der er virkelig delte meninger omkring. Jeg drømmer om et sofa-sæt i samme bindingsstil som det jeg allerede har købt. Du ved, dem der som typisk har hynder af storblomstret stof. Jeg ville så nok betrække dem om i noget ensfarvet, men stilen er jeg blevet ret vild med. Kan du se det for dig? Og kunne du finde på det samme, eller er det et absolut no-go for dig?

Jeg har forresten også et hashtag på Instagram som måske kan inspirere, eller som bare kan stille evt. nysgerrighed omkring hvordan vores nuværende hjem er indrettet. Tjek #thevintagehausfrauhome ud hvis du har lyst.

5 meninger om “Grønne tanker og indretningsdrømme”

  1. Jeg er også vild med bambusstilen og de grønne planter 🙂 og jeg kunne i den grad også godt drømme om sådan en sofa bundet i bambus, men er ikke helt sikker på om manden er med på den plan, og dog! For da vi for et år siden arvede en masse efter hans farfar, var han ret lun på et par lænestole i netop den stil, men de blev desværre valgt af en af hovedarverne inden det blev hans tur. Så måske jeg skulle se at komme på jagt i Kalundborg inden den sløve by opdager det er det nye hippe 😉

  2. Jag gillar bambu och har två stolar i den stil du beskriver. Köpte dem på second hand för ett par år sedan, men jag gjorde mig av med dynorna, som var gamla och ganska äckliga och spraymålade stolarna i en mörk turkos. Snyggt på balkongen, tycker jag!

  3. Lyder skønt med jeres kommende altan. Bambus er fint, og jeg er vild med dét du har købt! Jeg ville dog vælge nogle sofamøbler af et andet materiale for at skabe lidt kontrast. For meget af det samme materiale kan nemt blive….for meget. Synes jeg. Men nu er jeg jo ret vild med stort set alt du viser på bloggen, så jeg er sikker på, at uanset hvad du vælger, bliver det lækkert 🙂

  4. Jeg ELSKER alle former for grønne planter og gør mit bedste for at holde dem i live – nogle med mere held end andre. Hvad angår dit bambus-crush, så er jeg ikke helt fan…altså jeg synes, at de er fede i dit hjem, men jeg ville ikke blive vildt begejstret over at indlemme dem her på matriklen. Jeg tror måske lidt min aversion skyldes, at vi havde en del i mit barndomshjem;-) Men hey vi skal heldigvis ikke have samme smag alle sammen, så gå du bare bambus-amok – det kan jo være jeg lige pludselig ser lyset!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *