Børnefødselsdag, Super Mario kage og verdens dejligste femårige!

“Det har været den bedste, bedste, bedste, bedste, bedste fødselsdag i dag, Mor”. Sådan sagde Otto da han blev puttet her til aften, den skønne unge. Han er inde i en periode hvor der virkelig bliver brugt tillægsord i flæng, det er ret sødt.

I dag blev han 5 år, og selvom det nok er den største kliché fra en forælder, er jeg nødt til at skrive at jeg ikke fatter hvor tiden blev af! Men omvendt forstår jeg ikke, at det kun er fem år han har været i vores liv. Tiden er blevet en besynderlig ting siden vi fik børn.

Han ønskede sig en Super Mario kage, og selvom jeg har stået alene med alle forberedelser, rengøring, indkøb og så videre, fordi min mand er syg med influenza, så kunne jeg ikke få mig selv til at skære netop det væk. Jeg havde jo lovet ham den. Så hele fredag aften brugte jeg på at lave de forskellige figurer og forberede kagen (den lagkage vi altid får til fødselsdage, dog også med hindbær denne gang). I morges, efter den traditionelle fødselsdagsmorgenmad (hvor billedet af Otto er fra), fik jeg så dækket de to lagkager med overtræksmarcipan og sat pynten på. Hans begejstring da han så kagen var al tiden værd ♡ Jeg havde travlt da jeg lige ville forevige kagen, så farverne på nogle af billederne er desværre blevet lidt gule. Det første billede viser den mest korrekt.

I eftermiddag havde vi den nærmeste familie og tre af Otto’s gode venner til boller og kage. Det var rigtigt hyggeligt. Jeg havde dækket et børnebord fordi jeg vidste at ungerne ville løbe til og fra, og sikkert bruge det meste af tiden med at lege på Otto’s værelse. De havde en fest! De fine paptallerkener, krus og servietter fandt jeg hos Børnenes Kartel. Det er også der det skønne pariserhjul og den tilhørende flagranke (begge i pap) er fra.

Det har været en dejlig dag for vores lille, store dreng. Og nu kom jeg i tanke om, at jeg da har glemt at bloggen også er fyldt 5 år. Ups!

Jeg er ambassadør for webshoppen Børnenes Kartel fordi at jeg er vild med deres sortiment og parret bag butikken. Produkterne er en gave.

7 meninger om “Børnefødselsdag, Super Mario kage og verdens dejligste femårige!”

  1. Hold da ferie hvor er den flot, du må være en stolt mor og kan nu godt forstå, at Otto havde en dejlig dag, det ser i hvertfald sådan ud 🙂

  2. Tillykke med ham 🙂 5 år er så stort for de dejlige børn – Vores den yngste er allerede begyndt at tælle ned til sin 5 års fødselsdag om en måned 😉

    Og viiildt flot kage! Har en 6 årig herhjemme der ville være slemt misundelig hvis han så den, han elsker Mario 😉

  3. Stort (forsinket) tillykke til Otto og ikke mindst med med bloggen for søren da….at se ens ungers glæde og begejstring opvejer det store arbejde, men hold nu kæft (pardon my french) en vildt flot drengekage – er sikker på jeg har to knægte, der ville ønske deres mor kunne kreere sådan en sag til deres 4 års fødselsdag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *