Pauseskærm

Fotos: Images by Langfeldt 

I får lige en lækker pauseskærm imens livet kører på fuld drøn her på den anden side. Syge børn, ingen vinterferie og et ret intenst køreskole-forløb for mit tilfælde (shit, jeg glæder mig til friheden i at kunne køre afsted i vores bil!) betyder udkørte og trætte forældre. Giv os nu bare en nat på et hotel, så vi kan sove uforstyrret og længe. Eller hent vores børn, tak. Jeg vil bare gerne sove….zzzz….

Håber I andre nyder vinterferien, og får lov til at sove lige så tosset I vil. Jeg glæder mig til at være på den anden side. Vi ses!

6 meninger om “Pauseskærm”

  1. Hej Julia
    Jeg ved knap nok, hvordan jeg havnede her ved dig, men jeg bliver hængende (håber det er ok). Lyder til at I lige pt har masser at se til, og jeg kan kun alt for godt huske, hvor stor værdi søvn uden afbrydelser har. Held og lykke med kørekortet – det bliver fedt at suse afsted med familien uden at skulle tage hensyn til køreplaner og andet.

  2. Hej Julia.
    Du er ikke alene, her er der nemlig også arbejde på programmet hele ferien. Vi jo nogle der åbenbart skal arbejde;-)
    Håber du får kortet, det bliver dejligt for dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *