Fastelavnskostume coming up!

Otto vil gerne være den gyldne ninja fra Ninjago til fastelavn i år, og han ville gerne lade mig lave dragten til ham. Wohoo, jeg var ellers bange for at de dage var forbi, da han sidste år bare gerne ville være Spiderman i en købt dragt.

Jeg har været igang ved symaskinerne, og dragten er stort set færdig nu. Mangler lige nogle detaljer, men bukser og trøje er klaret. Da drengen råbte “wow mor, den er helt ligesom på filmen” om forsiden af trøjen, blev jeg så glad. Hvor er det fedt at kunne lave kostumer sammen med ham! Han har allerede bedt om et Batmankostume, så forhåbentlig kan jeg få lov lidt endnu. Jeg skal nok vise dragten frem når den er helt færdig, og prøve at forklare lidt af det jeg har lavet.

Hvad skal jeres unger være til fastelavn? Jeg tror der kommer rigtigt mange små Elsa’er rundt omkring i Danmark, ha ha. Det er sødt.

9 meninger om “Fastelavnskostume coming up!”

 1. Hehe, jeg tror også, at institutionerne og skolerne kommer til at svømme med Elsa’er og Anna’er i år.

  Herhjemme står den på piratudklædning. Sommetider pirathåndværker. Hvordan det så lige skal gøres, ved jeg dog ikke… 🙂

 2. Herhjemme står den også på en Elsa. I en kjole købt på e-bay og sendt fra Kina. Den er nu ret fin i fht BR-versionerne, men ret kedeligt, at jeg for første gang ikke får lov at lave hendes kostume. Også selvom det hvert år en prinsesse, hun vil være.
  Yngsten skal være humlebi – har mor bestemt – selvom den to-årige selv synes at hun skal være Anna. Jeg satser dog stærkt på at overbevise hende om humlebien. Ellers må hun jo bare være Anna. Jeg synes bare at det er sååååååå kedeligt 😉
  Det ser ud til at blive en super flot ninja, du får lavet der. Kan godt forstå at han er glad 🙂

 3. Min datter skal være prinsesse. Jeg har egentlig lyst til at lave et nyt kostume, men vil også gerne flashe den prinsessekjole, som jeg syede til hendes fødselsdag. Det stakkels barn har slet ikke fået lov til at vælge i år pga. morens behov for pral.

 4. Det ser flot ud med den dragt til sønnike 🙂 Glæder mig til at se det færdige resultat.
  Hjemmegjort er altid godt og anderledes end at få et købt udstyr som 50% af alle de andre også har !
  Min mor lavede også fastelavnskostumer til mig, jeg var trold, rengøringsdame, hovedløs mand, mus, prinsesse da jeg var helt lille osv.

 5. Ej hvor ser det bare godt ud. Har desværre ingen børn men skal selv til fastelavnsfest på arbejde og er allerede nu helt Tom for hvad jeg skal klædes ud som.

 6. Jeg er heldigvis sluppet for Lego-universet i år – har de sidste to år lavet henholdsvis General Kozu fra Ninjago (https://hverdagenpaavrangen.wordpress.com/2014/03/08/fastelavn-2014/) og den grønne ninjago (https://hverdagenpaavrangen.wordpress.com/2013/02/08/fastelavn-er-mit-navn-episode-2/).
  I år mener den store ikke, at de skal holde fastelavn i skolen og ellers er den foreløbige aftale, at så må han tage et re-run som General Kozu og mindstemanden har udbedt sig et Falcon kostume, så foreløbig er der lavet og frihåndsquiltet vinger til formålet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *