At være født i den forkerte hårfarve (+ give away -VINDER FUNDET!)

Første gang jeg fik farvet hår var jeg 12 år gammel. -Og bare rolig, det var altså bare en skyllefarve. Men den var skrig-orange. Mit eget jordbærblonde hår var begyndt at blive mere og mere kobberfarvet, og jeg ville så gerne prøve at være en gulerodstop. Jeg elskede det! Derfra var der nærmest ingen vej tilbage, og jeg har stort set ikke set min egen hårfarve siden, andet end de få centimeters udvoksning der kommer nu og da. Jeg har nok været 14 år da jeg fik det farvet mørkt første gang, og selvom jeg har været omkring det rødlige og flere nuancer af brunt siden, er det den mørkebrune jeg føler mig mest hjemme i. Min egen lyse jordbærhjelm føles bare ikke rigtig for mig. Jeg er født med den forkerte hårfarve, helt enkelt.

Jeg har været et utal af forskellige hårfarver og mærker igennem, da jeg farver min bund hjemme. Havde jeg råd ville jeg elske at få det gjort hos frisøren, men når det som minimum skal gøres hver 6 uge for at jeg ikke ligner en der er ved at tabe håret (dét ligner det altså bare når man har lyse udvoksninger i et mørkt hår. Ikke pænt!), så er det simpelthen for dyr en fornøjelse. Så hurra for hjemmefarver, som jeg heldigvis aldrig har haft problemer med. Det er så nemt at farve selv! Derfor faldt det mig også meget naturligt at takke ja til at skrive om hjemmefarvning for L’Oréal.

e-bog

Lahme kommunikation og Garnier Olia fra L’Oréal har i samarbejde skrevet en e-bog fyldt med tips og tanker om hårfarvning og hvorfor håret er så vigtigt for de fleste af os. Den har jeg fået lov til at dele, og du kan se den ved at klikke på linket under billedet her.

Jeg har også testet L’Oréals Garnier Olia hårfarve, og jeg syntes den virker rigtigt god. Jeg kan mærke på mit hår at det er blevet fugtet, og det har været meget nemmere at rede ud end det plejer at være lige efter en farvning. Det eneste lille minus jeg har til den, er at flasken ikke er særligt god at holde på når man selv skal fordele farven i sit hår. Jeg har ikke så meget fidus til designoplevelsen når det kommer til den slags, det skal bare være nemt og virke. Men selve hårfarven er flot, og holder indtil videre rigtig godt. Jeg brugte nuancen “4.0 Mørkebrun”.

Du kan også få lov til at teste Garnier Olia, og selvfølgelig selv vælge den farve du gerne vil prøve. -Det skal ikke være mørkt som mit, ha ha.

Faktisk er det mere end bare hårfarven du får lov til at teste, hvis du vinder denne give away. For udover to æsker med hårfarve får du også en række plejeprodukter fra Garnier, som du kan se på billedet ovenfor her. Alt sammen godter til farvet hår. For at deltage skal du blot skrive en kommentar til indlægget her senest på lørdag d. 31/1 kl. 24.00. Fortæl mig lige hvilken hårfarve du har naturligt, og hvilken du farver til. Det er altid sjovt at høre om andres “forkerte” hårfarver!

EDIT: Vinderen er fundet ved hjælp af random.org som jeg plejer. Denne gang landede den på nr. 25 og her gemte denne kommentar sig:


Stort tillykke Lis, jeg sender dig en mail. Gad vide hvilken farve du mon farver til? -Tak til jer der deltog, og fortalte hvilke farver I farver til og hvilke farver der gemmer sig under. Det lyder som om at de brune nuancer er meget populære. Jeg troede faktisk det var de lyse, men jeres kommentarer fik mig til at tænke lidt over det. Sjovt!

Indlægget er udgivet i samarbejde med L’Oréal, men ord og meninger er mine egne!

35 meninger om “At være født i den forkerte hårfarve (+ give away -VINDER FUNDET!)”

 1. Jeg har en blanding mellem sort og mørkebrun. Det sætter sine begrænsninger på farvevalg, så det er faktisk lang tid siden at jeg sidst har farvet det… Men jeg overvejer det stærkt – Mest fordi at de grå hår er begyndt at melde sig hist og pist.
  m_hoej20(at)yahoo.dk

 2. Jeg har også altid haft farvet mit hår lige siden 12 års alderen, så derfor kunne jeg så godt tænke mig, at få frisket det op igen, det trænger virkelig i disse vinterdage

 3. Jaaa, det vil jeg gerne prøve! Jeg er naturligt blond og har for første gang nogensinde farvet mit hår for en uges tid siden! Dog bare med en hætte og nogle lysere striber, så det lidt triste vintermørke hår kunne blive lidt friskere. Men jeg er vildt glad for det, og det virkede perfekt!

 4. Jeg blev født som verdens sødeste gulerodstop, som sidenhen blev til det fineste hvide og tykke prinsessehår! Åh de tider med lyserøde kjoler og tyl overalt! Men så skal jeg da satme også lige love for, at det gik ned ad bakke derfra. Det hvide blev til leverpostej….. En grim jysk gammel kedelig leverpostej. Så valgte min storesøster at uddanne sig som frisør og Jeg blev forsøgskanin! Jeg har simpelthen haft alt fra grønt til gråt til gult til lilla og blåt hår. Alle regnbuens farver! Det værste var nok, da der var lilla og lyserødt samtidig…. Sidenhen er jeg dog gået over til en mere normal hårfarve i form af mørkebrun. Faktisk er det sjovt nok også 4.0 fra Olia, der står herhjemme og er klar til at fjerne mine “skaldede pletter” :-). Jeg har simpelthen også fundet ud af, at Olia er fantastisk! Mit hår er blevet så sart og jeg taber mere hår for hver dag der går, men kan mærke, at Olias hårfarve ikke er lige så hård som andre hjemmefarver. Derfor ville jeg simpelthen elske at vinde den her pakke! Så mit hår kan få masser af pleje og kærlighed! Skulle jeg vælge to ville jeg forsøge mig med at lysne mit hår lidt, men nu må vi se hvad det bliver til. Indtil videre krydser jeg fingre og håber på, at jeg vinder! 😀
  nannafrank(a)live.dk

 5. jeg er mørkhåret fra naturens side, har farvet mit hår med rød henna siden jeg var 25 år er nu 69 år, hvis jeg lod mit hår vokse ud kan jeg se at jeg nu er helt gråhåret , uha, såå så længe jeg kan få armene op til håret vil det blive farvet:) hilsen en bedste og oldemor:)

 6. ihh det er lige hvad jeg trænger til, nye friske lokker… mit hår (er gravid/amme skadet) Jeg har slet ikke taget noget i mit hår i et år nu ! hverken farve, hårspray, eller noget (udover shampoo og balsam selvfølgelig 😉 ) jeg har normalt leverpostej hår, men vil gerne have lyst (men det tør jeg kun hos frisøren, og det er som du selv skriver, altså bare en dyr fornøjelse) så jeg plejer at farve mit hår rødlig brun.. jeg har desuden også tabt meget hår denne her gang, og det er begyndt at vokse ud igen (baby hår) der stritter (lidt) forkert ved panden, og oven på hovedet ! Godt det er vinter så man kan gå med hue ! men måske det er en bedre ide med nogle hårprodukter ! Foråret nærmer sig jo med hastige skridt.. Jeg krydser mine fingre !

 7. Jeg har vist det man kalder leverpostej-farvet – og har gået og tænkt på, at nu skal der ske noget igen. Har tidligere haft det farvet i mange forskellige farver, rødt, mørkebrun, lyse striber mv.

 8. Jeg er egentlig ikke født med forkert hårfarve, men de første grå hår kom da jeg var 21. Da jeg var 30 var det mere gråt end mange på 50. Så hurra for hårfarve. I starten brugte jeg min egen hårfarve, men da den blev for lys til at dække de grå gik jeg over til en mere intens farve, som hedder Iced chokolat.

 9. Øj, jeg havde slet ikke set det komme, at du ikke var så mørkhåret i “virkeligheden” 😛 Omvendt kunne jeg måske godt have lagt to og to sammen ved et blik på dine søde børn. Mm, jeg har dælme også farvet hår fem miliarder gange i mit liv. Haft vilde dreadlocks. Barberet mig skaldet et par gange (efter dreadlocksene, that is ;)) – og nu er jeg inde i en periode, hvor jeg klart at accepteret og lært at elske min gennemsnitslige leverpostejsfarve. MEN min kære mand sukker tit over, hvor lyse mine lokker var i de første år af vores liv sammen.. Heh, så hans julegave var faktisk en pakke hårfarve til lysning af mit danskergarn 😀 Det.. det gik sgu lidt galt. Og nu er mit hår lidt gult. Man sku’ ha’ troet at jeg havde LÆRT noget af alle de mange hjemmefarvninger. Nuvel. Hvis jeg selv ku’ vælge, tror jeg jeg ville ønske mig at være helt mørkhåret, sådan mørkchokoladefarvet. Dét ku’ være fint! Tænk, om man var født sådan! Næste gang jeg farver tror jeg nu nok, at jeg farver det gule om til min naturlige hårfarve igen. HVIS nu man sku’ til at være gravid igen snart….. 😉 Man ved jo aldrig!

  kh Mai / maiodgaard@gmail.com

 10. Ihh, jeg er ejeren af det keeeeeeedelige, gennemsnitlige levepostejsfarvede hår!! Så jeg begyndte også at farve hår i en tidlig alder – og der blev i høj grad eksperimenteret med lilla, røde og meget mørke toner, men idag bliver det farvet lyst (altså ikke helt blond), men lysere – og øøøøøøj, det gør mig altså gladere;-) kh Line / lykke.line@hotmail.com

 11. Jeg har sådan en kedelig kommunefarvet leverpostej, som ikke gør noget godt for mit ansigt:-D
  Jeg farvede det selv lyst i mine teenageår, men de sidste par gange har det været frisøren, der har tryllet.
  Desværre har pengene været små, og der har absolut ikke stået frisør på nogen af dem, så det er snart to år siden jeg sidst har fået gjort noget ved håret:-0
  Jeg ville elske at farve det selv igen, og tror jeg ville kaste mig ud i en fræk orange rød, bare for at prøve noget nyt:-)

 12. Jeg vil så gerne vinde sortbrun eller violet.. Har so-so langt hår nu for første gang i mange mange år, og er ved at blive restless nu hvor jeg ikke vil klippe det. Noget skal ske!

 13. Jeg har mørkebrunt hår men har farvet det i mange år nu,jeg farver det gerne i mahognibrune farver med varitioner,da jeg synes det klæder mig bedst, det ville være lækkert at vinde denne skønne præmie. 🙂
  piastulle@hotmail.com

 14. Ville rigtig gerne vinde “Mørkebrun 4.0”, da jeg er naturlig lyshåret men super gerne vil være mørkhåret 🙂
  Jeg skal til min venindes bryllup om 1½ måned, så det ville da være herligt at have flot nyfarvet hår.

  Super fin e-bog ellers. “Finessen findes i farven” fandt jeg super interessant, da det besvarede nogle spørgsmål jeg selv gik med.
  Synes generelt bare at e-bogen var lærerig læsning …Og så er jeg tosset med vandfarve designet ;P

  God aften.
  Leavinz@hotmail.com

 15. Jeg er født med blond hår og blå øjne, men har for at det ikke skal være løgn, farvet hår siden jeg gik i børnehave. Første gang jeg fik farvet hår, var en skyllefarve i ildrød/orange og min far kaldte mig ‘ildebrand’ længe. Siden har jeg været igennem et hav af farver, lige fra sort til postkasserødt og pink – jeg har endda haft blåt i nogle dele af håret, i en periode. Nu hvor jeg er 19 år, er jeg dog ved at falde mere til ro og har ikke så mange ting der skal afprøves angående udseende mere, så jeg er nu en lysbrun og rigtig glad for denne, da den er mere afdæmpet og ser naturlig ud til mig <3 Derfor er det også Garnier's '6.3 Lysbrun' jeg gerne vil have to af, hvis jeg går hen og vinder 😀

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  SamConradsen@live.dk

 16. Jeg har farvet hår, siden jeg var omkring 14-15, tror jeg. Har faktisk prøvet Olia og var glad for resultatet. Kiggede tidligere i dag i spejlet og tænkte, at det er ved at være tid til at få gjort noget ved de grå hår i tindingerne igen. Jeg satser på en jordbærblond, som er den bedste farve til min hudfarve. Det går slet ikke, hvis jeg bliver farvet mørk.

 17. Jeg er født med helt fint og lyst hår som med tiden er blevet en trist leverpostej. Både af farve og struktur. Mit hår skriger på pleje og omsorg. Jeg er begyndt at farve mit hår, mørkebrun. Og det hjælper i den grad. Sidst jeg fik det farvet var i september. Åhh jeg krydser fingre ☺ louise_olsen_@jubii.dk

 18. Mit hår er i en nuance af mørk leverpostej – klassisk på disse breddegrader;-)
  Jeg farver det i en mørkebrun farve, elsker det mørke!

 19. Jeg er sorthåret. Jeg har haft det i snart alle salgs farver 🙂 Blond, lyserødt, rødt, blåsort, mahogni osv 🙂

  // Leslie
  Lesliespam89(a)gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *