Det bedste fra Northmodern messen i billeder

Klokken alt for tidligt søndag morgen vågnede jeg fem minutter før mit vækkeur skulle ringe. Træt, men spændt. En lille time senere hoppede jeg ind i Ann’s bil, og så gik turen mod København og northmodern. Lidt over klokken ni trillede vi ind på parkeringspladsen ved Bella Centeret, og de næste timer blev vi bombarderede med indtryk.
Jeg har taget billeder af de ting jeg bedst kunne lide, og dem får I her. Meget af det kommer først i butikkerne lidt senere, så hvis I ikke kan finde det med det samme skal I ikke fortvivle. Det er nyheder der er værd at vente på!
1: NOLA lamper 2: Messing af Tom Dixon v. ROOMSTORE 3: Smukt gulvtæppe fra Please Wait To Be Seated 4: Studio Snowpuppe // WhatWeDo 5: Lapin&Me // playforlife.dk 6: Super fede borde fra Flensted Studio 7: Michelle Carlslund’s kæmpe stand 8: Copenhanger 9: Smukke lamper jeg desværre ikke fik navnet på 10: Udstoppet deko-stork 11: Smukke kander fra Ment 12+13: Lækre farver og mønstre hos Mette Ditmer 14: Drømme-kontorsstol fra Please Wait To Be Seated 15: Tekstil kunst fra Iben Høj 16: Lækker keramik fra Pia Lund 17: Smuk, smuk bordlampe; Petite Machine 18: Fedt gulvtæppe fra OYOY Design 19: Fin og praktisk krydderurte-krukke 20: Cool print fra BudtzBendix 21: Inspirationsområde af Design Circus 22: Fin detalje fra Bob Noon’s stand 23: Skøn sengerands-hund fra RoomMate 24: Hængeplanter bliver kæmpestort i 2015, her et bud fra Ferm Living’s stand
Jeg håber I blevet inspirerede, og også syntes at det er nogle fine ting jeg er faldet for. Det er spændende at være på sådan en messe, men man bliver også hurtigt mæt på indtryk. Men det var en god tur!

En mening om “Det bedste fra Northmodern messen i billeder”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *