God weekend!

Med de her to lækkerbiskner, på et billede fra et photoshoot med Sisse Langfeldt tilbage i efteråret, vil jeg ønske jer alle en rigtigt god weekend!

Det har været en lidt intens uge her i det lille hjem, da min mand har læst op til eksamen hele ugen. I dag bestod han heldigvis med en fin karakter, så nu kan vi slappe af og glæde os over at det endelig er weekend.

Jeg har en masse suveræne billede fra nævnte photoshoot som jeg gerne vil dele med jer snart. Det er så fedt at have nogle gode billeder af ungerne, for selvom vi selv tager en masse billeder hele tiden, så bliver det bare aldrig det samme! Jeg er så glad for at vi bestilte en tid da Sisse var i Århus sidst, og julegaverne til børnenes bedste-og oldeforældre faldt i så god jord. Vi skal have bestilt kopier til vores egne vægge snart. Har I billeder af jeres børn oppe?

8 meninger om “God weekend!”

  1. Rigtig god weekend til dig også til et tillykke med manden. Altid en fabelagtig følelse, når en eksamen er overstået. For det meste da 🙂

    Og ork jo, vi har billeder af lille D oppe på væggene. Jeg er jo så heldig, at jeg har en lillebror, der er fotograf, og han har taget nogle skønne billeder af lille D. Tænk at elske både model og fotograf 🙂

  2. Rigtig god weekend til dig. Herhjemme er det også lidt intenst fordi jeg skal til eksamen i næste uge (stakkels mand og børn) Men nøj hvor bliver det skønt, når det er overstået 🙂 Jeg har en instagram-væg i entreen hvor der er nogle billeder af børnene, men vi trænger til snart at få dem opdateret med nogle lidt nyere.

    1. Han er igang med en professionsbachelor efter at have taget en uddannelse som multimedie designer. Men jeg kan ærligt talt ikke lige huske hvad titlen på det nuværende studie er, men det er jo indenfor samme felt 🙂

    1. Tusind tak Anne 🙂 Jeg elsker bare små børn i strik, og ville ønske jeg kunne tage æren for det de har på. Men desværre. Den grå er strikket af en jeg kender igennem Instagram (@daneinzurich) og den brune er fra Asta & Alfred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *