Juleferie status…

Juleferien nærmer sig sit slut, og hvis jeg skal være helt ærlig så glæder jeg mig til at hverdagen starter igen. Jeg er jo ellers ikke den store fan af hverdagen med to små børn, som I kunne læse lidt om her, men efter mere end 14 dages ferie fyldt med julerier, planer med forskellige dele af familien, få dovne dage og både over- og understimulerede børn, så trænger jeg (og de!) til at børnene er afsted igen. Min tålmodighed er ærligt talt ved at være rimelig tyndslidt…Mon ikke det gælder de fleste af os?

Nå, men det har ellers været en god juleferie langt størstedelen af tiden. Vi har haft nogle hyggelige juledage med familien, og selvom vi har mange vi skal se, så har vi i år formået at hygge os med det uden stress. Dejligt! Vi har også haft et par dage med ren dovneri hjemme hvor vi blandt andet har lavet madras-borg i stuen. Fed for ungerne at hoppe rundt på om dagen, dejlig for os at se film fra om aftenen. Win-win!

Vi fik også et par dage med så meget sne at der kunne kælkes, og det var fedt. Især for børnene. Nora elskede at blive trukket rundt på kælk, og Otto havde fået et sne-løbehjul (et løbehjul med ski under i stedet for hjul) i julegave som han stor-nød at kunne prøve. Han fik også opfyldt sit største gave-ønske da han fik et rigtigt løbehjul af sin morfar. Det er et kæmpe hit, og han suser rundt i stuen på det for at øve sig. Nora fik Otto’s første lille cykel i julegave af os, og den er hun mega glad for. Hun blev så stolt da hun fik den, det var sjovt at se.

Nytårsaften holdte vi hjemme sammen med et vennepar. Det er tredje år vi er sammen med dem, så en tradition er da vidst ved at være etableret. Vi stod for forret og dessert mens de kom med hovedretten. Det er en dejlig måde at gøre det, syntes jeg. Vi havde en god aften og kom godt og glade ind i det nye år. Det håber jeg også at I gjorde, jer der læser med. GODT NYTÅR!

6 meninger om “Juleferie status…”

 1. Det ser ud til at have været en skøn juleferie trods de mange planer, der altid er. Vi prøver hvert år at drosle lidt ned for planerne og de mange besøg, meeen det er lidt svært 😉

  Det billede af sofaen med dynerne ser enormt hyggeligt ud .. og ja, kransekagen gør også. Spottede den vist også på IG. Flot lavet!

  Rigtig godt nytår til jer også.

  1. Det var en dejlig juleferie, men ja, med mange planer. Med en stor (skilsmisse)familie er det vidst bare ikke til at komme udenom, og vi vil jo også gerne se alle 🙂 Kransekagen var såååå god, især morgenen derpå, ha ha.

 2. Hvor er kransekagen bare helt perfekt at se på … Jeg skal have øvet midt lidt inden jeg (igen) kaster mig ud i det til næste konfirmation 😉

  Ha’ en fortsat god dag og en forhåbentligt mindre hektisk uge,
  Anne

  1. Tusind tak, jeg syntes også den blev fin i år. Stadig lidt, skal vi kalde det rustik? -Men ganske fin, og den smagte forrygende. Håber du lykkedes til konfirmationen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *