PEEP – Er vi virkelig sådan?

Jeg er en sucker for brætspil, så da jeg fik muligheden for at teste spillet “PEEP – Er vi virkelig sådan?” var det ikke svært at takke ja. Jeg syntes det er så hyggeligt at spille Bezzerwizzer når vi har venner på besøg, men nogle gange kan det alligevel godt blive lidt tungt. Der virker PEEP meget sjovere, og jeg tror at der er grundlag for gode diskussioner og en masse gode grin. Det kommer frem nytårsaften hvor vi får et vennepar på besøg, og så må det stå sin prøve der.

Her er hvad menneskerne bag spillet selv skriver om det: “Hvor stor en procentdel af danskerne har mon haft sex på græsplænen? Hvor stor en procentdel af danskerne har bevidst snydt i skat? PEEP er spillet, der giver dig svarene på, hvordan vi danskere i virkeligheden er! Som det første brætspil nogensinde – vist nok – giver PEEP dig et lille smugkig ind i danskernes hemmelige hverdag. Spillet har stillet en masse normale danskere en masse unormale spørgsmål, som de har besvaret anonymt. Nu er det så op til dig og dine modspillere, at forsøge at gætte, hvad danskerne har svaret på de mange spørgsmål. Alder: 15+. Deltagere: 2+.”

Det lyder sjovt, ikke? Nu har vi fået testet det nogle gange med forskellige mennesker, og jeg syntes det lever op til mine forventninger. Det kan anbefales!

OBS: Dette indlæg har været en give away, men efter vinderen er trukket har jeg redigeret den del ud af teksten. Kommentarerne afslører dog konkurrence-elementet der var med, ha ha.


Præmien er sponsoreret af  Game InVentorS. Ord og meninger er mine egne.

45 meninger om “PEEP – Er vi virkelig sådan?”

  1. Jeg elsker også brætspil. Som 21 årig studerende er socialt samvær med jævnaldrende tit forbundet med alkohol, men heldigvis har jeg nogle gode veninder, som jeg også hygger med uden alkohol. Der ville dette spil passe godt ind! 🙂

  2. Jeg er også rigtig glad for brætspil. – Vi spiller også altid spil nytårsaften, som jeg holder med mine forældre og min mormor. Det er så hyggeligt. 🙂

    Jeg mangler dog at finde det der, helt rigtige gode brætspil for 2 personer. Mange spil er fra 2 personer og op, men de er sjældent særlig sjove at spille kun 2. Jeg mangler virkelig et brætspil som jeg og min mand kan spille sammen…

  3. Hurrajubiii – hvor dejligt! Tak for fed give away – har sendt dig en mail:) Glædelig jul – de bedste hilsner Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *