Lækre hagesmække og lidt snak

Der går totalt julekalender i den på bloggen i disse dage, for jeg når desværre ikke at skrive indlæg om de ting jeg ellers går og laver for tiden. Det kan du følge med i på Instagram, et medie der er lidt hurtigere og mere nu-og-her end bloggen og derfor meget nemmere at opdatere hele tiden. Jeg kommer dog stærkt igen på bloggen efter nytår, så håber stadig I vil følge med. -Og så håber jeg at I sætter pris på mine konkurrencer, for jeg har arrangeret dem alle for at glæde jer der læser med. Det er jeg nemlig SÅ glad og taknemmelig for at I vil!

Smukke hagesmække fra et mærke jeg er svært begejstret for!

CamCam laver de lækreste tekstiler til børn (og lidt til voksne/hjemmet) i de fineste mønstre. Og der er tænkt over både detaljer og produktion, hvilket betyder meget for mig. Mønstret “Blue Wave” (den midterste hagesmæk) er mit absolutte favoritmønster fra CamCam, jeg syntes det er SÅ fint! Jeg kan også rigtigt godt lide, at det de laver ikke er så kønsbestemt som det er hos langt de fleste producenter af ting til børn. Mere kønsneutralt på markedet, tak. Men det er en helt anden historie, ha ha.

Kender du ikke CamCam så syntes jeg du skal kigge forbi deres univers. De tager nogle virkelig fine produktbilleder som emmer af stemning. Meget inspirerende!

OBS: Dette indlæg har været en give away, men efter vinderen er trukket har jeg redigeret den del ud af teksten. Kommentarerne afslører dog konkurrence-elementet der var med, ha ha.

Præmien er sponsoreret af  CamCam. Ord og meninger er mine egne.

46 meninger om “Lækre hagesmække og lidt snak”

  1. Hvor er de fine! Og helt enig i, at der sagtens kan komme flere kønsneutrale, pæne produkter på markedet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *