Lykken er Chokolade

Den her bog har jeg savlet over lige siden den udkom, men jeg har endnu til gode selv at bladre i den. Men jeg ved bare at den er god, for jeg får dagligt godt gang i mundvandet på begge forfatteres instagram kontoer. Maja og Anne er chokoladens mestre, ingen tvivl om det!

Jeg er helt sikker på at der er masser af lækre opskrifter der egner sig til alle tider på året i bogen, og glæder mig til at tilføje den til min kogebogs-samling. Jeg har bagt flere ting fra Maja’s blog før, og det har bare været suverænt hver gang. Lykken ér bare chokolade, ikke?!

OBS: Dette indlæg har været en give away, men efter vinderen er trukket har jeg redigeret den del ud af teksten. Kommentarerne afslører dog konkurrence-elementet der var med, ha ha.

Præmien er sponsoreret af  Politikens Forlag. Ord og meninger er mine egne.

73 meninger om “Lykken er Chokolade”

 1. Jeg har også savlet over den, lige siden den udkom. Har bladret i den, hver gang jeg har aflagt et besøg i en boghandel.
  Det ville være suuuper lækkert endelig at have den og kunne rent faktisk smage på nogle af de mange opskrifter.
  Super fin giveaway – Jeg er sikker på, at vinderen vil blive virkelig glad!

 2. Den bog står der faktisk mit navn på.. Eller.. Ja,. nej.. Men hvor ville jeg gerne vinde den! Det er jo den perfekte konkurrence til en chokoladegris som mig ;-). Jeg krydser alt der kan krydses og takker for en skøn skøn blog!

 3. Øj det ville være lykken at vinde den fine bog, som jeg længe har kigget meget langt efter! Min mund løber nemlig også ofte over ved at følge både Maja og Anne.

 4. Oh yes, min mand ville blive SÅ glad (og også lidt mig ;-)). Han skulle have den som bagjuls-julegave. En af hans favoritting er, at læse i kogebøger.(og lave maden selvfølgelig) og der er også en del kogebøger på hans ønskeliste.

  Vi elsker kager, bagværk og i særdeleshed chokolade, så den bog vil blive godt brugt herhjemme 🙂

  HÅBER!

 5. Muuuuums, endnu en god undskyldning til at lave og ikke mindst SPISE endnu flere ting som indeholder ynglingsingrediensen:CHOKOLADE:-)
  Kh Line /lykke.line@hotmail.com

 6. Mmmh, jeg elsker chokolade! Og det samme gør min søde mor, så hvis jeg vandt, ville jeg lave en masse chokoladelækre sager og dele med hende!
  Glædelig jul! 🙂

 7. Chokolade kan man aldrig sige nej til! Min veninde elsker at bage lækre kager, som vi andre kan smage, så hvis jeg vinder, skal hun have bogen i gave 😀
  Mvh. Kathrine W // kathrine_w(a)hotmail.com

 8. Vildt lækker bog; Lækre opskrifter, lækre billeder; lækkert omslag! Hver gang jeg ser den,
  kan jeg slet ikke lade være med at bladre i den – ville elske at have den stående på min køkkenhylde!
  Jeg er en rigtig chokoladegris 😉

  De bedste julehilsner fra Anni H.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *