Danish Art Prints – ART VERSUS DESIGN

Hvis du rører dig ovre på Instagram så er du helt sikkert stødt på bogen her; Danish Art Prints – Art Versus Design lavet af design studiet WhatWeDo. Det er en super lækker coffee table book som indbyder til at blive bladret i, og byder på en masse lækre billeder og endnu mere inspiration. Jeg er så imponeret!

Kort om bogen: Danish Art Prints – Art Versus Design er et 200 siders kompendium som indeholder interviews og eksempler på arbejder fra 66 danske art printers. Bogen er skrevet på engelsk og trykt i Danmark. Temaet ‘art versus design’ bliver diskuteret igennem hele bogen. Både i interviewsne med kunstnerne og i de to forord og 3 kommentarer skrevet af personligheder fra den danske kunst og design scene.”

Jeg kender et par stykker af dem der er repræsenterede i bogen, og jeg tror at den vil blive et vigtigt opslagsværk over grafisk kunst i vores tid om mange år. Den bliver en klassiker!

OBS: Dette indlæg har været en give away, men efter vinderen er trukket har jeg redigeret den del ud af teksten. Kommentarerne afslører dog konkurrence-elementet der var med, ha ha.

Præmien er sponsoreret af WhatWeDo. Ord og meninger er mine egne.

74 meninger om “Danish Art Prints – ART VERSUS DESIGN”

  1. Orj, den vil jeg virkelig gerne vinde!

    Jeg har en old-gammel blogspot, men ved ikke om min mail-adresse ses nogen vegne. Ellers er den sofieskyum @ gmail . com (hvor alle mellemrum fjernes. Jeg vil bare helst ikke fanges af en spam-robot).

  2. Den ville jeg så gerne have et eksemplar af. Den er noget af det fineste, jeg længe har set. Har snuset til den IRL og på Instagram… Alt for lækker!

  3. Ih, hvor ser den fin ud. Den vil jeg gerne vinde til min bedste veninde, der mangler lidt opmuntring. God jul til dig og din familie. Kh. Lena (lenajens@gmail.com)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *