Playmobil Love

Playmobil er en af de ting jeg især husker fra min barndom. Det var legetøj der fascinerede mig helt vildt meget, og det lå højt på ønskelisterne. Jeg kan tydeligt huske at have stået i den samme legetøjsbutik og stirret på de mange æsker Playmobil et utal af gange, imens min mor handlede ind i supermarkedet ved siden af. Jeg elskede at stå der og drømme mig væk i de mange muligheder æskerne bar på. Playmobil var magisk, og jeg glæder mig så meget til at Otto i år skal opdage den magi med ridderserien her.

Kan du huske Playmobil fra din egen barndom? Er det noget dine børn leger med nu? Jeg skal faktisk lige en tur på loftet hjemme hos min mor, for der må da være noget fra min barndom deroppe et sted, også selvom min 12 år yngre lillesøster også har leget med det. Leger dine børn med legetøj fra da du var barn?

OBS: Dette indlæg har været en give away, men efter vinderen er trukket har jeg redigeret den del ud af teksten. Kommentarerne afslører dog konkurrence-elementet der var med, ha ha.

Præmien er sponsoreret af Playmobil. Ord og meninger er mine egne.

100 meninger om “Playmobil Love”

 1. �� så fint!! Anton på, godt nok 3,5!, har lånt mit gamle playmobil det er klart det aller, aller bedste at side med, når jeg forsøger at putte lillebror! Men.. Jeg er sikker på at han vil ELSKE drenge playmobil, frem for mit aflagte pige legetøj, som primært består af barnevogne, skovtur og sygeplejesker! ��
  Glædelig jul fra Line

 2. Jeg er med. Ville 100% matche de ridder-tema gaver der skal ligge under træet til Alexander. Magien omkring riddere, borge og drager er et hit herhjemme.

 3. Som inkarneret rollespiller må jeg selvfølgelig sørge for at min lillesøster også får slået drager ihjel.. 😛 Ellers får min nevø også en ridder-udklædning i julegave, så kan han sagtens slås med trolde.. 😀

 4. EJ hvor er det bare en fantastisk give away. Jeg ville elske at vinde så flot en præmie til min søn. Han elsker playmobil.
  Kh Maria (min-mors-mirakler.blogspot.dk)

 5. Jeg husker selv playmobil fra da jeg var barn. Vi havde cowboys og indianer i sfo’en, og det var i ret høj kurs. Håber mine børn vil få lige så meget af det fantastiske playmobil-univers!

 6. Min søn Viktor på 5 år har netop fået øjnene op for Playmobils vidunderlige verden, så han ville blive ellevild, hvis han skulle være så heldig at vinde:-)

  Mvh. Trine (ryttermarken@hotmail.com)

 7. øøøjj jeg elsker playmobil!! Vi har aldrig haft det som små, men det var altid et hit når vi kom over til andre.. KAn huske min fætter havde det store piratskib! Det var så fedt!!
  Leark@ofir.dk

 8. Shit hvor sejt!! Vi eeeelsker Playmobil herhjemme, ville være mega fedt at kaste sådan en sej bunke under træet 😉
  Glædelig 1. december, knus fra Maria

 9. Playmobil var også mit yndlingslegetøj som barn. Min søn på 3,5 får faktisk lidt af mit gamle playmobil i pakkekalenderen i år – jeg er spændt på om det er noget han vil lege med. Dette her drengede playmobil ville supplere den lille samling ret fint 🙂

 10. Playmobil er fantastisk! Herhjemme har vi lidt med sørøvertema og bondegårdstema, men riddertemaet her er også så fedt og ville helt sikkert gøre lykke herhjemme også, så vi må prøve lykken.

  Kh. Mirjam (fluesvamp(a)gmail.com – med @ i stedet for (a))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *