Øjne som dådyr, kat eller gris?

Jeg har prøvet noget nyt! Ihvertfald for mig, men jeg kender et par stykker der har prøvet det før, og efter at have hørt alt det gode de havde at sige måtte jeg altså prøve det selv. Det er kunstige vipper der er tale om, men ikke den slags man limer på som en lille skovsnegl langs vippekanten. Nej, her er det vippe for vippe der limes direkte på ens egne vipper. Tidskrævende og et pille-arbejde, men resultatet bliver virkelig fint.

Det er sjovt som øjenvipper giver øjne med dyrereferencer, ikke?! Griseøjne er sådan nogle med små, korte vipper. Dem vil man ikke have. Katteøjne er skrå med lange vipper yderst, og bambiøjne er store med laaaange, bløde vipper over hele øjet. Med falske vipper kan du selv vælge om du er kat eller dådyr.

På de ovenstående billeder af mine vipper ses resultatet tydeligt, men desværre fik jeg ikke taget et billede af mine egne vipper helt uden de falske. Det første billede er nemlig 3 uger efter at jeg prøvede det første gang. Her fik jeg sat nogle tynde, forholdsvis lange vipper på, som gav et fint og naturligt udtryk uden at være for “makeup’et”. Kigger man godt på billedet kan man sagtens ane de falske vipper fra mine egne, og hermed få et indtryk af længden på mine naturlige vipper. Jeg har egentlig altid syntes de var okay lange, men de er jo meget lysere end mit farvede hår, så jeg går aldrig nogen steder uden mascara. Sådan har langt størstedelen af mine veninder det også. Hvad med dig?

Billede nummer to er fra anden gang jeg fik dem sat på, og her valgte jeg at gå lidt vildere end første gang, og få nogle kraftigere vipper på. Jeg er så vild med resultatet, nøj det er pænt! Det er en vild følelse at stå ud af sengen og se…fin ud. Det gør så meget for ens øjne at vipperne er lange og tætte, det er helt vildt. Mascara gør selvfølgelig det samme, men det er svært at få lige så fint. Og så kan man hverken svømme eller tude uden ligne en panda efterfølgende. Det kan man totalt med de her, og jeg elsker det.

Jeg har fået lavet de såkaldte eyelash extensions som de hedder hos Claudia fra You’re So Fine her i Århus. Hun er dygtig, super venlig, og så er hun også lidt af en voks-ekspert, hvis man er til den slags. Jeg fik for første gang vokset ben hos hende for nyligt, og det er helt klart noget jeg vil fortsætte med at gøre regelmæssigt nu. Hvorfor har ingen fortalt hvor tidsbesparende det er?

Vipperne er ikke noget jeg vil få gjort regelmæssigt, det er det desværre for dyrt til. -Ellers havde jeg helt sikkert gjort det, for det er så befriende at have fine vipper 24/7. Men for det bedste resultat skal man have lavet en lille refill ca. hveranden uge, og så løber det altså hurtigt op. Men jeg vil helt klart få det lavet op til en solferie, til fx et bryllup, eller som nu op til julens mange fester. Man kan gå mange veje og få det lavet både naturligt, lidt vovet eller helt vildt. Claudia kan lave det hele, og hun får mine varmeste anbefalinger.

For god ordens skyld: Eyelash extensions har jeg testet for salonen, men voksbehandlingen har jeg selv booket og betalt ☺

Indlægget er skrevet i samarbejde med You’re So Fine, men ord og meninger er mine egne.

3 meninger om “Øjne som dådyr, kat eller gris?”

  1. Hej Julia
    De vipper dér ser godt nok lækre ud!
    Kommentaren her er lidt malplaceret på dette indlæg, men jeg ville egentlig bare gøre dig opmærksom på, at dine links til boligreportagen ikke længere fungerer 🙁
    Kh Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *