Design- og julemarkeder 2014

I mit arbejde med foof-bloggen (arbejder deltid som kommunikationsmedarbejder for foof.dk) har jeg lavet en oversigt over kommende design- og julemarkeder. Jeg elsker selv at komme på den slags, og vil opfordre alle til at tage afsted og købe årets julegaver. Det giver unikke, særlige og lækre julegaver, og du støtter de små uafhængige designere. God karma!

Markederne på listen i linket er dem som foof selv deltager i, men derudover er der også nogle her i Århus jeg lige vil slå et slag for. Godsbanen holder julemarked 13-14 december kl. 11.00 til 17.00, hvor der sælges ting fra de åbne værksteder og de kunstnere der holder til på Godsbanen. Har ikke selv været til det før (det er kun anden gang det afholdes) men jeg har set meget af det der produceres dernede, og det er jo super fede ting.

Både Arkitektskolen og Designskolen i Kolding plejer også at holde lækre julemarkeder, men jeg har ikke kunnet finde info om årets datoer. Er der mon nogen der ved noget? Eller kan byde ind med andre markeder der skal nævnes?

4 meninger om “Design- og julemarkeder 2014”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *