Jul, jul, jul, jul, jul, åh hvor jeg glæder mig til jul

Jeg er så småt allerede ved at komme i julestemning, og ovre på Instagram kan jeg se at jeg bestemt ikke er den eneste. Vi er vidst mange der glæder os til at pakke julekasserne frem og gå all in på oppyntning, kreative sysler og julebag. Normalt plejer jeg at holde fast i at oppyntningen ikke sker før lige op til 1. advent, men jeg ved altså ikke om jeg kan vente så længe i år…Måske kan jeg holde trangen nede med at lave nogle julede sysler med børnene indtil da.

I collagen ovenfor er der billeder fra både julen 2012 i vores gamle lejlighed, og julen 2013 her i vores nye, ikke så nye længere, rækkehus. Vi ved endnu ikke helt om julen skal fejres hjemme hos os eller hjemme hos mine svigerforældre, men uanset hvor det bliver skal vi holde vores egen juletræstradition i hævd, og ud og finde vores eget i plantagen Topkær som vi gjorde her og her. Jeg glæder mig!

Hvornår sætter julestemningen ind hjemme hos jer?

Ps: Tusind tak for de mange kommentarer både her og der omkring mit indlæg om venskaber, fordomme og mere fra forleden. Jeg svarer på dem alle når jeg har tid til at fordybe mig i det ♡

5 meninger om “Jul, jul, jul, jul, jul, åh hvor jeg glæder mig til jul”

  1. Ihhh hvor ser det hyggeligt ud. Så meget fin inspiration. Jeg skal til at skrive om vinterbryllupper og kommer helt i stemning herovre på din blog. Er helt sikker på, at ungerne også snart vil insistere på at producere noget julepynt, nå hvor Halloween græskarne er klaret 🙂 Super skøn vintage blog. Kig forbi bryllupsfeensblog.dk, hvis du vil se, hvordan mit “vintage carnival” bryllup så ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *