Fitbay.com -Har du hørt om det?

Se lige videoen, den forklarer nemlig konceptet rigtigt godt. Jeg skal selv lige igang derinde, men min gode veninde har allerede rigtigt gode erfaringer med at shoppe tøj anbefalet af hendes såkaldte Body Doubles. Blandt andet købte hun et par jeans som hun aldrig havde troet ville sidde pænt på hende, og da de så kom med posten sad de som en drøm. Yay!
Jeg kan ret godt lide idéen om at jeg kan netshoppe helt ud fra mine kriterier og kropstype, og at jeg så kan få anbefalet nye mærker osv. af andre kvinder med samme smag og facon. Det er altså smart! Især for sådan nogle som mig der altid forelsker sig i ting der enten er for små, eller bare ikke klæder min figur.
Førnævnte veninde er faktisk lige blevet ansat i virksomheden, og det er da også igennem hende at jeg første gang hørte om konceptet, men jeg tror det bliver rigtigt stort. -Det tror dem der spyttede penge i Spotify vidst også, de har ihvertfald investeret rigtigt mange penge i Fitbay. Det er ret spændende, syntes jeg.
Tjek Fitbay ud her og lav din egen profil. Det er nemt og hurtigt, og findes også som app. Du kan også følge lidt med via Facebook og/eller Instagram.

En mening om “Fitbay.com -Har du hørt om det?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *