Cupcakes, cupcakes, Mano, Kähler og flere cupcakes

I lørdags havde jeg en rigtigt hyggelig dag i Kählers flagskibsbutik Kähler & Friends her i Århus. De havde inviteret mig ind for at pynte cupcakes live i butikken og style det hele med deres farvelade-glade Mano stel.

Jeg nød at få fingrene i fondant, frosting og sprinkles igen. Det er længe siden sidst, og det var en fryd at få lov til at lege med idéer. De fineste cupcakes jeg fik lavet, selvom de også var de allermest simple, var uden tvivl de små frostingskyer med luftballoner (som er købt i Tiger).

Jeg arbejdede for første gang med færdiglavet fondant og overtræksmarcipan, noget som Odense Marcipan for nyligt har lanceret. Det var en fryd! Super nemt at arbejde med, og slet ikke så syntetisk i smagen som det jeg tidligere har smagt. De åbner egen webshop med hele sortimentet i uge 41, så hvis der skal leges med ungerne i efterårsferien er tippet hermed givet videre. Jeg sværger normalt til at lave det selv, men nogle gange skal det gå lidt stærkt og det kan være rart at kunne købe sig fra det. Især hvis man gerne vil have mange farver at lege med. Jeg vil også gerne lige give et shout-out til mine tidligere kollegaer bagetid.dk, de har et kæmpe sortiment og alt hvad hjertet begærer. Og så vil jeg da også lige benytte lejligheden til at minde jer om min bog, hvis I nu ikke har fået købt den endnu 😉

Der var rigtigt mange mennesker forbi, og der røg tæt på 250 smagsprøver i form af minicupcakes i løbet af de timer jeg var der. Tak til jer der kiggede forbi og gav jer til kende, det er så hyggeligt at få ansigt på jer der læser med!

7 meninger om “Cupcakes, cupcakes, Mano, Kähler og flere cupcakes”

  1. Ih, ville så gerne have været nede hos dig, Lou og Birgit, men satsede ikke på, at ham den lille havde lyst til at være i en stopproppet butik. Omend han nok gerne havde smagt en cupcake 😉

    1. Og, jeg kiggede faktisk ind af vinduet for at se om det var der goldenghetto-bloggeren mon arbejdede, og så fik jeg øje på The Vintage Hausfrau i stedet – ret spøjst 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *