Smugstart på vinteren med test af flyverdragt


Otto og Nora skal teste flyverdragte for Friends denne vinter, og da den første kølige dag kom forleden skyndte jeg mig at smide ungerne i de nye flyverdragte og tage på skovtur, så jeg kunne få en fornemmelse af pasform og funktion.

Heldigvis er det endnu ikke rigtigt vejr til flyverdragte endnu, men lige pludselig ved jeg bare at vi vågner en morgen hvor det er pisse koldt, og så er jeg altså glad for at det varme tøj ligger klar, sammen med vinterstøvlerne jeg købte på byKier lagersalg i det tidlige forår. De passer heldigvis, så rådet jeg fik om at gå to størrelser op har vist sig at holde stik. Og er hermed givet videre.

Det er selvfølgelig svært at give en ordentlig anmeldelse af flyverdragtene inden de rigtigt er blevet brugt i kulde, sjap og sne, men mit første indtryk af dem er at kvaliteten virker glimrende. De er kraftige, uden at virke for tykke og dermed hæmmende, og der er flere gode detaljer som elastik inde i både ærmer og ben, reflekser og aftagelige huer. Og så er jeg helt vild med Noras flyverdragt med prikker og pink foer. 

Jeg bestilte en str. 92 til Nora, og den er nok egentlig liiige på grænsen til at være lidt for stor. Jeg syntes det er svært det der med størrelser på den slags, fordi sæsonen jo strækker sig over en del måneder. Mon ikke de begynder at få dem på her sidst i oktober, og så kan der jo være koldt helt indtil april, hvis vi er uheldige. Friends har en lille guide som du kan se her:


I 2012 skrev Søndagsavisen om Teknologisk Instituts undersøgelser af Friends Flyverdragten: 

Flyverdragten fra Coops tøjmærke Friends er blandt de billigste af de otte modeller i testen. Alligevel vinder den suverænt. For 650 kroner kan forældre sikre sig en heldragt, der er vandtæt, og som ikke er til at slide op. Og børnene bliver heller ikke overophedede under legen på legepladsen, da dragten også er til at ånde i.” Friends kan købes i din nærmeste Kvickly.
Indlægget er udgivet i samarbejde med Kvickly Friends men ord, billeder og meninger er helt mine egne.

4 meninger om “Smugstart på vinteren med test af flyverdragt”

  1. Nu har jeg læst lidt om disse flyverdragter hos flere er jer bloggere, og kunne da godt tænke mig at vide hvordan i får muligheden for at teste produkter som disse? Er flyverdragterne i butikkerne nu?
    Kh nanna, Stjernepus

    1. Hej Nanna. Flyverdragtene er i butikkerne nu, ja 🙂 Jeg tror det er lidt forskelligt fra blogger til blogger, men jeg bliver typisk kontaktet og spurgt om det er noget jeg vil teste og anmelde. Hvis det er relevant takker jeg ja, hvis ikke (det er det tit) takker jeg nej. Du kan jo prøve at læse min reklamepolitik, der står lidt mere 😉 Kh. Julia

  2. Hejsa,
    hvor er den prikkede fin, jeg tænker også på hvordan man kan blive tester ? er det fordi man er blogger med mange læsere ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *