Fågelfors, paradis i Sverige (advarsel: foto spam)

Vores første ferieuge startede rigtig dejligt ud med en rejse til Fågelfors i Sverige. Her har min onkels gode ven en hytte som han lånte, og så samledes vi hele 16 mand der. Mødre, fædre, onkler, mostrer, fætre, kusiner, grandfætre og grandkusiner. Og påhæng. Vi havde en rigtigt dejlig uge i de smukkeste omgivelser. Jeg lader billederne tale for sig selv. Skøn start på ferien, og Otto har uden tvivl haft en ferie han vil mindes som en af de rigtigt gode fra sin barndom. Magisk!

Alle billeder er forresten taget med en ny linse som jeg tester for Tamron. Der kommer en anmeldelse inden for et par dage, men jeg kan allerede afsløre at jeg er virkelig begejstret!

6 meninger om “Fågelfors, paradis i Sverige (advarsel: foto spam)”

 1. tænk sig at sådanne omgivelser findes…det virker som eventyrland eller noget fra Twilight ( – man blir aldrig for gammel til sådanne film)…
  Det er et kært billede af Otto og den lyshårede flicka…
  Rigtig god sommer til jer.

  // Rikke //
  Mit element

 2. Sikke skønne billeder.

  Da jeg personligt har fulgt din blog i flere år, har jeg netop tilføjet den til vores nye link liste på bedreblog.dk, jeg håber det er i orden ellers må du endelig lade os vide det.

  Rigtig god sommer

 3. Ja der er dejligt i Sverige 🙂 For mange år siden havde jeg en gammel varebil. Der satte konen og jeg en dobbelt seng bagi, og kørte op i de svenske skove uden nogen som helst form for spil eller anden underholdning. I en uge boede vi i bilen, og mødte ikke et meneske, det var pragtfuldt. Det var også lidt af en prøve, for kunne vi holde hinanden ud i en uge på den måde, så kunne vi nok også holde resten af livet. Vi er stadig sammen og har kendt hinanden i 17 år 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *