Otto’s værelse og nye seng + snak om trends

 

Det er efterhånden længe siden at Otto fik en ny halvhøj seng fra FLEXA, men der gik lidt tid før jeg fik indrettet værelset efter at den nye seng kom til. Og så gik der endnu længere tid før jeg fik taget billeder af hans nye værelse, men i dag lykkedes det endelig efter lidt oprydning. Da han kom hjem fra børnehave og udbrød; “mit værelse er så fint, mor” var det det hele værd ♡

Sengen har været (og er stadig) et kæmpe hit! Han blev så glad da han fik den til sin fødselsdag tilbage i marts, og jeg er rigtigt glad for at vi valgte den halvhøje model. Den har givet meget mere luft på det lille værelse. Han leger med sine biler m.m. under den, men allermest leger han oppe i sengen. Hulen er en del af FLEXA’s tekstilserie, og selvom jeg må erkende at jeg ikke syntes den er vildt flot med sit riddertema, så er han simpelthen så glad for den. Han nyder at sove i den hule, og det er jo trods alt det vigtigste. Nora elsker også at kravle op i hans seng og lege “titte-bøh” i det lille vindue.

Selve sengen er så pæn i sit enkle design, syntes jeg, og det er fedt at vi har muligheden for at udvide den til en køjeseng hvis ungerne engang skal dele værelse. Eller at bygge den til en høj seng når Otto bliver teenager og skal have endnu mere plads på sit værelse.

Jeg ser mange børneværelser på blogs og instagram, og en trend der virkelig hersker for tiden er den sort/hvide og helt stramme. Jeg syntes det er så pænt, men jeg forstår slet ikke hvordan det lykkedes forældrene at holde stilen. Måske det kun er de første par år, hvor børnene ikke har så mange ting og ikke som sådan bruger værelset, tænker jeg? Det kunne ihvertfald slet ikke lade sig gøre med Otto, han har alt for mange ting og bøger. Og han har så småt også sin egen mening til hvor tingene skal stå og hvordan de skal bruges. Hvordan ser jeres børns værelser ud, og bruger de dem? Det er først her efter nyindretningen at Otto rigtigt er begyndt at lege på sit eget værelse, det har han ikke villet før i samme omfang. Han vil stadig meget gerne lege i stuen hos os andre, og det gør han også meget, men han er mere og mere begyndt at trække sig derop for at lege. Måske fordi det kun er der han kan få fred for hans irriterende lillesøster, ha ha.

Indlægget er lavet i samarbejde med flexa, men ord, billeder og meninger er helt mine egne!

14 meninger om “Otto’s værelse og nye seng + snak om trends”

 1. Call me old fashioned, men jeg synes altså at der skal være farver på et børneværelse. Alt det sort vide er superflot i resten af boligen, men synes ikke det går hos ungerne… men måske er jeg farvet (haha) af at jeg også selv helst vil have farver omkring mig.

 2. Kæft hvor er det fint – børneværelser må gerne styles, bevares – men man skal altså kunne se, at der bor børn. Og børn har plastiklejetøj, slidte bøger og syltetøjsfingre i skabslågnerne. Ellers er det for kedeligt.

  – Anne

 3. Elsker Flexa! Lillepigen rom er lidt i mindste laget, så vi har invisteret i den høje modellen – så hun kan stå etc under sengen, Fungerer meget flot 🙂 Og syntes generelt sett børneværelser på nettet virker meget oppstillet – og ALT FOR LIDT farver! Lillepigens ser ud som en explotion-.-

 4. Jeg er enig, Alberte og Bertram deler værelse og det kunne på ingen måde gøres sort hvid. Der skal være plads til leg og Alberte bruger værelset rigtig meget. Hun har også en halvhøj seng, bare et andet mærke, og hun er så glad for den.

 5. Den er vel nok fin, den seng. Nej, børneværelser er farverige – kan det være andet? Med mindre det er stylet til fotografering 😉 Børn og farver hører ligesom sammen, og legetøjet er jo også fuld af farver, som regel.

 6. Jeg kan ikke engang holde mig til sort/hvid i resten af boligen – og da slet ikke på børneværelserne! Men nu bliver jeg også selv inspireret af farver – og tror faktisk også det har smittet af på børnene. Så skidt med at de roder og der indimellem er superhelte sengetøj og puder i sengen – det er trods alt deres frirum og ikke mit ;o)

  Synes det er et rigtig hyggeligt værelse Otto har fået ;o)

 7. Her bruges værelset faktisk allerede en del. Det ligger modsat stuen i lejligheden, men han går også selv herind og leger lidt med en bil eller læser en bog. Det er ikke så indrettet endnu desværre, men der er en hyggemadras og reoler i hans højde hvor han også gerne flytter rundt på tingene 🙂
  Og der er forresten bestemt ikke særlig sort/hvidt 😉

 8. Herhjemme hersker Klokkeblomst. �� Lydia synes bare Klokkeblomst er det bedste. Vi indretter med farver og mange af dem. Lydia er (næsten) 2 år og bruger kun sit værelse til at sove i og til opbevaring af tøj. Hun har sine legesager i stuen. Faktisk har hun en tredjedel af stuen. ��

 9. Hvor er det et hyggeligt værelse! Jeg kan sagtens forestille mig at den seng må være et stort hit – både med hulen deroppe og pladsen og det lidt huleagtige område under den. Nu er jeg ikke meget til sort/hvidt selv og synes det er så meget mere levende med lidt farver – især på et børneværelse 🙂 Jeg er vild med skrivebordet – det er så fint. Og den grønne kommode har bare den lækreste farve! Synes også at jeres opbevaring af bøger er så skøn.

  Her indretter jeg børneværelset meget farverigt, men også med mange gamle ting og elsker det gamle og vintageagtige udtryk.

  Stinus havde Duplo-sættet med herned efter hans tur til DK her for nyligt og ungerne elsker det!

  Kh. Mirjam

 10. Ja der er jo alt hvad der er in lige nu, det er et fint værelse, jeg tænker bare om det er for Drengens eller Morens skyld!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *