Super misson = Legoland

Otto er begyndt at kalde det for missioner når vi tager steder hen. Hyggelige missioner kan fx være en tur på en legeplads, et besøg hos noget familie eller en tur til dyrehaven. Super missioner er fx en tur i Tivoli, Legoland eller svømmehallen. Han er så skæg, vores Otto.

I mandags tog vi på en super mission. En hel dag i Legoland, bare os fire. Vi havde en fribillet til Otto, samt en reklame der gjorde at vi kunne købe billetter til os voksne for 99 kr. stykket. Så kan sådan en tur pludseligt godt lade sig gøre for en børnefamilie med studerende forældre, ihvertfald med en god picnic kurv under klapvognen.

Vi havde ikke fortalt Otto at vi skulle afsted, så han troede at både ham og Nora skulle i institution. Da vi satte os ud i bilen spurgte vi ham så om ikke vi skulle droppe børnehaven i dag, og køre i Legoland i stedet for. “Okay” sagde han med et stort smil.

Vejret var fantastisk, og både Otto og Nora syntes det var så spændende. Otto er blevet meget modigere siden sidste sommer, så han turde prøve de vilde ting. Han elskede det! -Og han fik sin første candyfloss. Et kæmpe hit!

Nora prøvede også nogle ting i Duploland, og hun snakkede og pegede helt vildt begejstret. Hun er heldigvis også dygtig til at sidde i klapvognen og kigge på ting og mennesker. Bare der sker noget, så er hun glad og tilfreds.

Det var to glade og trætte børn vi havde med hjem i bilen efter en skøn dag i Legoland ♡

4 meninger om “Super misson = Legoland”

  1. Er det en reklame du kan tippe om – eller hinte til … eller?? Missioner er klart vejen frem for drengeforældre! 😉 For ikke at tale om alle de aldre/faser, der er … ’sten-i-lommerne-alderen’, pinde-alderen, IPhone-høretelefoner-i-lommen osv. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *