Latinerfestival, modeshow og lækre unger

For en måneds tid siden var der Latinerfestival her i Århus, og i den forbindelse blev der afholdt et modeshow hvor en stor del af Latinerkvarterets butikker deltog. Otto og hans kammerat Tobias agerede modeller for Krutterhuset, og de havde nogle rigtigt sjove timer sammen. Billederne har Tobias’ mor Ann taget, og hun har skrevet lidt om det hele ovre på bloggen My Little Vibes. Det var en skøn dag!

Vi nåede også forbi designmarkedet jeg skrev om her, som blev afholdt af Lyrum rammer. Det var et rigtig fint lille marked i en hyggelig baggård, og jeg håber at de holder det igen til næste år. Generelt er stemningen til Latinerfestival bare super hyggelig, og der er noget for både børn og voksne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *