Favoritter fra Finders Keepers – Århus

Min søster og jeg overraskede min mor i anledningen af Mor’s Dag, og startede med at tage hende med ind til Finders Keepers marked på Godsbanen. Vi havde nogle hyggelige timer derinde, og jeg kunne snildt have tømt min konto! Jeg holdte mig dog i skindet og købte kun et enkelt print. Men åh, der var mange fine sager. Ovenfor er der nogle af favoritterne. Fine sager, ikke?

OBS: Har skrevet forkert i collage to. De fine øreringe af mini perler er fra www.fragment-jewellery.com!

3 meninger om “Favoritter fra Finders Keepers – Århus”

  1. Jeg er så træt af at jeg overså Yapyap. De der monstre er så skønne. Er øreringene af perler ikke fra Fragment (Ditte Gren)? God weekend 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *