Photo Love – Nora’s bog med uger

Jeg har dokumenteret Nora’s første år med billeder af hende uge for uge ovre på Instagram. Under #norasuger ligger de der alle sammen, og jeg er så glad for at jeg holdte ved. “Barnets bog” er jeg (vi!) frygteligt dårlige til at opdatere selvom intentionerne virkelig er der. Men tiden går, og pludseligt glemmer man hvornår det nu præcis var at den første tand kiggede frem osv…

Der er altid nogle der spørger hvordan jeg laver billederne med tal, så det forklarer jeg lige her: Jeg bruger to forskellige app’s til det. “Afterlight” til at lave tallene, og “PicFrame” til at samle billederne i en collage bagefter. I Afterlight kan du ændre størrelsen på tallet, og derefter få baggrunden til at fade ved at trykke på firkanten med tern i øverste højre hjørne. Prøv dig frem!

Op til Nora’s 1 år’s fødselsdag fik jeg fremkaldt de første 11 måneder af ugerne hos PhotoLove, som er en ny spiller på det danske marked når det kommer til fremkaldelse af Instagrams. De har taget den gammeldags polaroid til sig og fremkalder billederne på kraftigt papir med den typiske polaroidramme omkring billedet. Den ramme passede helt perfekt til mit projekt, for jeg ville nemlig samle alle billederne til en lille flip-bog som du kan se på højre billede. Jeg er så glad for den, og håber at Nora også vil blive glad for den når hun bliver større.

Jeg kan varmt anbefale at få printet billeder gennem PhotoLove. Kvaliteten er lækker og leveringen hurtig. De har forskellige pakker at vælge imellem som du kan se her, og de leveres fint pakket ind.

9 meninger om “Photo Love – Nora’s bog med uger”

  1. Sikke dog en ualmindelig god ide :O) Har en lille pige på ni uger, så måske jeg burde komme i gang – der bliver jo taget billeder nok i hvert fald ;O)

  2. Skøn ide! Der er flere apps der hedder noget m afterlight. Den jeg umiddelbart finder er vist kun kamera? Kan du hjælpe enten med producent eller hvordan ikonet ser ud? Tak for en skøn blog/IG 🙂
    Bedste hilsener Marie

  3. Tak for inspiration! Kender mig selv så godt, at jeg ikke for gjort det på ugebasis- så satser på et hver måned til min nu 2 mdr gammel pige 🙂

  4. Det er simpelthen en umådelig fin idé og jeg glæder mig utroligt meget til, selv at få børn. Du er enormt inspirerende på det punkt. Det er i hvert fald en sød, lille gave og man kan jo bruge den til meget andet, end sine børn. Nu vil jeg i hvert fald kigge på PhotoLove’s hjemmeside!

  5. hvordan får du 2 tal på billederne i afterlight jeg kan simpelthen ikke finde ud af det ?:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *