Nora’s første fødselsdag – fotospam

I dag har vi holdt Nora’s første fødselsdag. Det er først på tirsdag hun officielt har fødselsdag, men i dag havde vi inviteret hele familien til kagebord for at fejre hende. Det har været en dejlig dag! Nu er vi trætte, og begge børn sover forhåbentligt godt og længe resten af natten.

Jeg brugte hele dagen igår på at bage kager (hvilket jer der følger med på instagram sikkert så), og et par timer i dag på at pynte op inden gæsterne ankom. Vi lånte min svigermors arbejdsplads med højt til loftet og gode rammer. Dejligt! Måske så du dette indlæg for lidt siden, hvor jeg skrev lidt om ballon-temaet? Jeg endte med at bestille ballon-pakker, service og festhatte til børnene hos mintemafest.dk. Jeg syntes de balloner satte prikken over i’et i oppyntningen, og det var så nemt. -Og sjovt, for selvfølgelig var der nogle der lige skulle lege lidt med det gas.

9 meninger om “Nora’s første fødselsdag – fotospam”

 1. Hvor fint! Og hurra for ballontema og lækkert kagebord! Må lige finde en anledning for at købe noget helium snart 😉
  Og STORT forhåndsTILLYKKE med hende den lille.

  Kram K

 2. Tillykke med Nora på tirsdag. Har fuldt optakten på IG, og hvor ser det hele bare flot ud!! Synes du har ret, ballonerne giver et fantastisk udtryk og pift til en fest.

  Louise Siri

 3. TILLYKKE med hende. Skønne, skønne billeder fra en dag der næsten stråler helt her om på min side af skærmen. Jeg har også flere gange haft ballonger fra min temafest og det er altid et kæmpe hit.

 4. Hvor er det nogle helt igennem flotte kager (a l l e sammen!). Det er så dejligt ud og jeg er vild med valg af farver. Kønt!
  Fødselsdagsbarnet er også alt for kært med fest-hat og balloner. Skønne, kønne unge. Billedet af din søn på cyklen er virkelig også fantastisk. Dejligt indlæg.

 5. Hej Julia 🙂 Fylder snart 30 og kunne tænke mig at købe fine balloner til festen. Holdt ballonerne længe? og købte du de der ventilpropper til dem?

  Hilsner fra Mette 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *