Magi i billedform

Er der ikke bare en magisk stemning over billederne her? Kompositionerne, farverne, motiverne. Det hele spiller så uendeligt smukt, og man får lyst til at se mere. Mere, mere, mere. Og heldigvis er der masser at komme efter hvor disse smukke billeder er hentet. De er nemlig fra et ganske nyt projekt som to inspirerende, sygt dygtige og meget særlige danske kvinder har startet: Enfants Terrible Magazine.

Et online (og indtil videre gratis!) magasin fyldt med smukke billeder, inspiration, opskrifter og DIY’s. Indtil videre er der fire udgaver som alle kan ses lige her. -Og gør dig selv den tjeneste at kigge i dem, de er fantastiske! Teksten er på engelsk, og der er bidragsydere fra hele verden. Ambitionerne er store, og jeg spår dem en kæmpe succes!


Bag magasinet står den idérige og ambitiøse duo Enfants TerriblesCéline Hallas og Søs Uldall-Ekman“Med en forkærlighed for det eventyrlige i det almindeligedyrker vi de skæve og underfundige øjeblikke i livet. Ud fra dem fortæller vi historier gennem smukke billeder og ord, for at inspirere vores læsere til en legende hverdag.”


Jeg syntes virkelig de har lykkedes! Hvad syntes du? Du kan følge dem på diverse sociale platforme her:


Blog/hjemmeside: www.enfantsterriblesmag.com
IG: @enfantsterriblesmag

Kære Céline og Søs, jeg ønsker jer alt muligt held og lykke med jeres projekt, og bukker mig i støvet for jeres talenter!

En mening om “Magi i billedform”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *