Gæk, gæk, smask, smask (smagstest)

Jeg har haft det tunge, tunge job at prøvesmage nogle af årets påskeæg fra Konnerup&Co. Urimeligt hård opgave at blive sat på, ikke? Ah, who am I kidding! Jeg elsker chokolade, og jeg elsker marcipan, så det passer mig aldeles glimrende at være testkanin.

De fine små fyldte ganacheæg er med citrus, rabarber og karamel. Min favorit er uden tvivl den klassiske karamel, den var lækker! Jeg var ret spændt på at smage den med rabarber, men blev desværre lidt skuffet da jeg ikke kunne smage rabarberen rigtigt. Ægget smagte fint, men meget sødt. Det mørke chokoladeæg med citrusfyld var til gengæld meget lækkert.

De store marcipanæg er med nødder og pære, hyldeblomst, appelsin og rå marcipan. De to sidste er jo klassikere, og smager virkelig glimrende. De to første er nye for mig i marcipan-sammenhænge, og her var nødder/pære varianten en ny favorit. Det var en meget svag pæresmag, men de knasende nøddestykker i marcipanen var lækkert. Hyldeblomsten var okay, men heller ikke helt så gennemtrængende som jeg kunne have håbet på.

Alt i alt syntes jeg at æggene i begge æsker var gode. Især til prisen! Det er en rigtig fin lille gaveæske at komme med til påsken’s frokoster, syntes jeg. En anden sød lille værtindegave er det fine fuglehus fyldt med karamelliserede mandler overtrukket med mælkechokolade. De smager godt!

Tak for smagsprøverne Konnerup, og god snarlig påske til alle. -Forresten, da jeg var på Formland prøvesmagte jeg en plade hvid chokolade med lime hos Konnerup, og den var helt sublim!

4 meninger om “Gæk, gæk, smask, smask (smagstest)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *