Min aften hos Masterchef

I torsdags tog jeg på en dagstur til København, og fik én på opleveren! Jeg startede ud med frokost og let shopping i selskab med søde damer og lækre unger, og sidst på dagen tog jeg meget spændt ud til Masterchef studiet.

Sammen med mange forskellige bloggere, hvoraf langt størstedelen var deciderede madbloggere, var jeg inviteret til en sjov og hyggelig aften af Carte D’or. Jeg fik glæden af at få Dorte som partner, og efter en kort introduktion til køkkenet blev vi præsenterede for den hemmelig boks. Uret talte ned fra 60 minutter, og konkurrencen var i gang. Bom! Vi skulle lave en hovedret, og da vi var kommet godt igang med den blev uret stoppet. Her fik vi opgaven at lave en dessert med udgangspunkt i en is fra Carte D’or indenfor samme tidsramme. Stress!

To fotografer sneg sig omkring og tog billeder hele vejen, og her er en masse billeder fra aftenen. Vi havde det SÅ sjovt!

Hverken Dorte eller jeg er madbloggere, men vi kan da godt lide at lave mad og kager, og i ny og næ kommer der også en opskrift eller to på bloggen her. Men i det selskab vidste vi allerede inden konkurrencen gik i gang, at vi ville komme til kort. Og ganske rigtigt, da vi stillede vores bidrag op på dommerbordet flækkede vi af grin; vores anretninger faldt totalt til jorden ved siden af de andres eksotiske og ekstravagante retter. Men rent faktisk smagte vores ret rigtig godt, og vores valnøddepanerede torskekrebinet overraskede den gode Hr. Mielcke. Men desværre ikke nok til en 1, 2 eller 3’e plads.

Desværre blev det hele ikke filmet, og der er derfor ikke udsigter til at se alle bloggerne i Masterchef på TV. Men hvem ved, måske producenterne overvejer det nu hvor så mange på instagram gerne ville se mere. Det kunne være så sjovt!

Tusind tak til Carte D’or, Masterchef teamet, Jakob Mielcke og alle de andre deltagere for en super oplevelse. Hvorfor Carte D’or inviterede kommer jeg ind på i et nyt indlæg inden længe. Og måske der kommer is på højkant?!

6 meninger om “Min aften hos Masterchef”

  1. Jeg har aldrig set Masterchef og havde faktisk ikke hørt om programmet før nu, men det ser da ud til, at I havde en sjov aften.
    Fine billeder.

  2. Det ser virkelig ud til at have været en sjov oplevelse, så skønt med alle de smil og grin! Og hvor er du pæn og prikket, Julia. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *