Finhed i Volden 11

I lørdags, efter en hyggelig fødselsdagsbrunch hos mine svigerforældre, efterlod jeg ungerne i min mands varetægt og tog en bus ned til byen. Jeg skulle til reception i Volden 11 i anledning af åbningen af den nye fællesbutik for Asta&Alfred og Moluu, som jeg skrev lidt om her.

Og hold nu op, de har fået indrettet sig fint! Jeg var spændt på om deres forskellige varer ville passe sammen, og blev meget positivt overrasket. Jeg har været vild med Moluu’s design (som primært er til voksne) i mange år, og jeg syntes faktisk, at de mærker som Asta & Alfred har taget ind for at supplere deres eget strik passer virkelig godt sammen med Moluu’s stilunivers.

Butikken er luftig, lys og der er flotte hylder og lidt finurlige løsninger rundt omkring. Jeg er vild med det, og der er ingen tvivl om at det bliver en ny favorit i byen. Jeg er især vild med at kunne shoppe til både mig selv og begge unger samtidigt. Genialt!

En mening om “Finhed i Volden 11”

  1. Det ser da mega lækkert ud. Ved du hvor skoene på billedet er fra? Har ikke rigtig kunne finde nogle gode med velcolukning til den mindste:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *