Asta & Alfred åbner butik i Århus, og du kan vinde tøj!

På lørdag åbner det århusianske strikmærke Asta & Alfred ny butik, og alle er velkomne til at kigge forbi. Udover deres egne skønne strikvarer har de også fået et lækkert udvalg af fede mærker, som både kommer i den fysiske butik samt på webshoppen løbende.

Mette (designeren bag) har slået pjalterne sammen med indehaveren af butikken Moluu i Volden 11, 8000 Århus C, så fra og med på lørdag kommer den fine butik til at rumme begge kvinder og deres kreationer. Jeg tror at det bliver en vildt lækker butik, hvor man mødes af en dejlig stemning og søde smil.

Sammen med Mette har jeg fundet to sæt ud fra nogle af de mærker der kommer i butikken; et til drenge og et til piger. Vi tænkte forår da vi sammensatte sættene, og jeg syntes det er blevet til to vildt fine sæt. -Og du har mulighed for at vinde et af dem!

Du skal blot kigge forbi butiksåbningen på lørdag i tidsrummet 11.00 til 15.00 og deltage i konkurrencen. Søndag trækker Mette en tilfældig vinder, som frit kan vælge imellem de to sæt i valgfri størrelse (indenfor de størrelser der er tilgængelige).

Beklager kvaliteten af billederne, lyset har været et helvede i dag og jeg hader blitz…

Her er mine unger i sættene. Nora er klædt i body fra mini rodini, nederdel fra mini rodini og strømpebukser fra Collégien (endnu ikke på shoppen). Otto er klædt i strikcardigan fra Asta & Alfred, skjorte fra Pierrot la Lune, og bukser fra MarMar.

Ses vi på lørdag? Jeg kigger ihvertfald forbi!

4 meninger om “Asta & Alfred åbner butik i Århus, og du kan vinde tøj!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *