Slud, spa og drinks – Kærestetur på ski #3

Mig på ski, og i min nye parka
Skihytte i snevejr
Gråvejr og tåge skjuler bjergene
Haus Hirt’s fine dørhåndtag
Fine detaljer hos Haus Hirt
Lækker spa-afdeling hos Haus Hirt
En cigaret på altanen i badefutter
Udsigten fra altanen er skjult i tåge
Idyllisk restaurant i snevejr
Friturestegt, friskfanget ørred
Meget frisk ørred bag restauranten
Lækre drinks-ingredienser hos Ginger n’ Gin
God drink!
Indretningsdetalje hos Ginger n’ Gin
Rigtig meget sne!

Søndag i Bad Gastein var noget af en kontrast til lørdagens strålende sol og klare blå himmel, for vi vågnede til en dal og bjerge indhyllet i tåge. Snart kom regnen, som på pisterne faldt som våd sne. Vi skulle egentlig have brugt det meste af dagen på ski, men i det kedelige vejr holdte vi desværre ikke til mere end et par ture. I stedet spiste vi en tidlig frokost på bjerget, hvor jeg nød udsigten selvom den var hyllet ind i skyer. Bjergene er bare smukke i al slags vejr!

Eftermiddagen nød vi på søsterhotellet til Hotel Miramonte hvor vi boede, Haus Hirt. Her fik vi tid til hver sin massage i deres super lækre spa afdeling. Bo fik en klassisk helkropsmassage, mens jeg prøvede noget nyt: ayurveda massage. Det er noget med en hulens masse varm olie, og nogle lange strøg over hele kroppen samt i ansigtet. Meget specielt, og faktisk ret dejligt.

Bagefter slappede vi lidt af på vores hotelværelse, og gjorde os klar til en middag ude med efterfølgende drinks. Regn og slud var blevet til regulær sne i løbet af eftermiddagen, så idyllen ville ingen ende tage da vi kørte op foran Restaurant Bertahof i nabobyen Bad Hofgastein. Her fik vi virkelig lækker mad! Der var flere lokale end turister, hvilket altid er et godt tegn for kvaliteten. Jeg spiste ørred, og det var derfor ekstra sjovt at se deres store ørredtank bag huset, da vi tog afsted igen. Meget frisk fisk!

Vi havde fået anbefalet baren Ginger n’ Gin, så der tog vi hen efter middagen. Vi fik hver sin tablet i hånden, hvor vi kunne bladre igennem menuen. Meget moderne. De havde så mange lækre drinks, og vi fik et par stykker hver. Ingredienserne var friske, og sammensætningerne meget nytænkende. Hvis ikke jeg var for træt, var vi klart blevet hængende til endnu flere drinks. Prismæssigt er det samme niveau som herhjemme, men jeg har ikke fået så lækre drinks før.

Da vi skulle hjem var der nok faldet 40 cm sne siden eftermiddagen, så taxaen satte os af så vi selv kunne gå ned af den stejle vej der fører ned til hotellet. Det var så hyggeligt! Jeg elsker lyden af knitrende sne, og den dæmpede stilhed der er. Åh Østrig, du har vundet mit hjerte!

Se også Kærester på ski #1 og Hans, The Wild Life Ranger – Kærester på ski #2.


7 meninger om “Slud, spa og drinks – Kærestetur på ski #3”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *